Søker norsk representant

Den østerrikske produsenten av vannskjæremaskiner, StM Stein-Moser GmbH, søker norsk salg- og servicepartner innen vannskjæring.

Publisert

StM er en ledende internasjonal leverandør av vannskjæresystemer. Det østerrikske selskapet har utviklet fremtidsrettede løsninger for produksjon spesielt for stål-, aluminium-, metall-, plast-, komposittmaterialer, stein- og glassindustrier i mer enn 25 år. Selskapet er lokalisert i Eben i distriktet Pongau i Østerrike og Schweinfurt i Tyskland. Ifølge maskinprodusenten står StM-navnet for avansert utstyr som er utviklet som modulære systemer for svært effektive individuelle løsninger; for et uvanlig høyt kundefokus og for sin lidenskap for kontinuerlig forbedring av vannskjæreteknologi.

StM ønsker å øke sin tilstedeværelse i det norske markedet og søker nå en salg- og servicepartner for sine produkter og tjenester.

Serieproduseres i moduler

StM Waterjet produserer et standard utvalg av CNC-kontrollerte portalsystemer i alle størrelser og for enhver applikasjon. De avgjørende designkriteriene er funksjonalitet og økonomi samt enkel betjening og vedlikehold. Konstruksjon- og pris-ytelsesforhold gjør at selv små og mellomstore bedrifter kan ta i bruk teknologien. Hvert system kan brukes med rent vann, slipende eller kombinerte skjæreprosesser. Dette betyr at alle maskiner kan skjære et bredt utvalg av materialer uten å bytte verktøy. Samtidig er parallellskjæring (2D) med opptil tolv skjærehoder mulig. Systemene våre er produsert i serie, forhåndsinstallert, testet og som regel levert i container.

Selskapet stiller ut på BlechExpo i Stuttgart 5. til 8. november i år, hall 5 stand 5404.

For mer informasjon kontakt StM på e-post: [email protected] eller se web: www.stm.at