Sterkere og mer kompakte slagtrekkere fra Bosch

Jobb mer fleksibelt og effektivt på trange og vanskelig tilgjengelige steder med de nye batteridrevne slagtrekkerne fra Bosch. GDR 18V-200 C Professional og GDX 18V-200 C Professional utmerker seg med optimalt forhold mellom ytelse og størrelse.

Publisert

Begge maskinene har et maksimalt dreiemoment på 200 Nm og ekstra kompakt hode med lengde på 126 og 147 mm. Maskinene er sterkere og mer kompakte enn sine forgjengere og passer til alle typer installasjonsarbeider samt til enhver oppgave i metall- og trekonstruksjoner.

Enklere enhåndsbetjening

GDR 18V-200 C Professional og GDX 18V-200 C Professional har mange fordeler sammenlignet med batteridrevne maskiner. De skrur blant annet fast vanlige skruer på 6 x 60 millimeter raskere og uten tilbakeslag. Dreiemomentet på bit eller skrue er isolert fra håndtaket. Det gjør det enklere og mer behagelig å betjene maskinene med én hånd.

De batteridrevne slagtrekkerne har forskjellige verktøyholdere. GDX 18V-200 C Professional er dessuten den eneste maskinen på markedet som både kan bruke bits og 1/2"-piper.

To modeller: GDR 18V-200 C Professional og GDX 18V-200 C Professional.
To modeller: GDR 18V-200 C Professional og GDX 18V-200 C Professional.

Kompatible med smarttelefon

GDR 18V-200 C Professional og GDX 18V-200 C Professional kan også kobles i nettverk via Bluetooth og Bosch Toolbox-appen.

Maskinene har blant annet funksjonen «mykstart» for ekstra kontrollert og nøyaktig boring i treverk.

Pleie og vedlikehold blir også enklere fordi bruker får informasjon om verktøystatus på mobiltelefonen. I tillegg kan reparasjonsordre sendes raskt og enkelt via appen.

Kan forhåndsinnstilte turtallstrinn

Begge de batteridrevne slagtrekkerne har tre forhåndsinnstilte turtallstrinn, som sørger for at man kan jobbe mer effektivt. Turtallet som er valgt på forhånd minimerer risikoen for at skruer strammes for mye og ryker. Det første trinnet er beregnet for små skruer, det andre for middels store og det tredje for store skruer. Dette tilsvarer for eksempel boring i plater, planker og metallprofiler.

Begge modellene er utstyrt med børsteløs motor og drives av 18-volts litium-ion-batterier. Ønsker man lav vekt kombinert med høy ytelse anbefaler Bosch det nye høyeffektbatteriet ProCore18V 4.0 Ah.

GDR 18V-200 C Professional og GDX 18V-200 C Professional er tilgengelige hos norske forhandlere.

For mer informasjon se HER