Teijo SPW-500 - smådelevasker

Teijo har utviklet en smådelevasker for vasking og rengjøring av deler på ulike typer verksteder der man klarer seg med mindre og enklere vaskere.

Publisert Oppdatert

Delene legges i vaskerens vaskerom og spyles automatisk med væske via seks dyser hvorav de tre øvre er stillbare. I tillegg kan delene vaskes manuelt av en spylepistol med en børste.

Enkelt vaskemiddelbytte

Vaskemiddelet leveres i en 25 liters kanne som plasseres under vaskeren og tilkoples pumpens sugerør. Et grovfilter og et finfilter med 250 my utbyttbar patron sørger for at væsken filtreres før påføring på delene.

Etter bruk renner væsken tilbake til kannen. Kannen fungerer som vaskerens tank. Partikler og smuss vil sedimentere på bunnen av kannen. Når væsken skal byttes frakoples kannen enkelt og væsken destrueres - og en ny kanne tilkoples. Dette gir et enkelt og renslig bytte av vaskemiddel uten at det er nødvendig å rengjøre vaskerens tank slik som på andre typer smådelevaskere.

Kan få mobil delevasker

Pumpen er av industrikvalitet og har en utbyttbar nitril akseltetning.

Som tilleggsutstyr kan SPW-500 leveres med et låsbart skap for oppbevaring av ekstra filtre, patron, børster og hansker, fire hjul dersom man ønsker en mobil vasker, hjulunderstell for plassering av vaskemiddelkannen, samt kurv for deler.

SPW-500 er beregnet for bruk av løsemiddelbasert kaldavfettingsmiddel med flammepunkt over 70 grader.

Produsenten anbefaler Teijocleaner T-83 A som er et aromat og nærmest luktfritt løsemiddel med flammepunkt 85 grader. T-83 A leveres i 25 liter kanner.

 

For mer informasjon besøk: www.teijo.no