Nye Seco Tools Duratomic:

TM-sorter for dreiing av rustfritt stål

Seco Tools lanserer av tre nye sorter spesielt for dreiing av rustfritt stål, med selskapets nyeste Duratomic-generasjon og teknologi for overvåkning av kantslitasje.

Publisert

De nye TM-sortene, TM1501, TM2501 og TM3501, gir, ifølge produsenten, sikker drift og forbedret produktivitet for materialer som spenner fra austenittisk rustfritt stål til høylegert, superduplex rustfritt stål. Det utvidede utvalg av totalt 479 TM-skjærkonfigurasjoner omfatter også tre nye geometrier med sponbrytere optimalisert for etterbehandling og medium grov bearbeiding av rustfritt stål.

God ytelse

TM1501 er utviklet for det høyeste nivået av hastighet, produktivitet og slitasjemotstand i stabile kontinuerlige skjæreprogrammer for komponenter i austenittisk rustfritt stål. TM2501 bør, ifølge Seco Tools, være førstevalget for sort til alt lav- til middelslegert rustfritt stål og utmerker seg som et utmerket universalverktøy som gir lang levetid for verktøyet og slitestyrke innen det bredeste utvalget av oppgaver. TM3501 innfører en helt ny klasse for det tøffeste høylegerte rustfrie stålet, inkludert duplex og superduplex rustfritt stål. Det gir også god ytelse innen all bearbeiding av rustfritt stål.

Tillegget av de unike FF1-sponbryterne på TM3501-sorten gir, ifølge produsenten, overlegen sponkontroll i rustfritt stål, mens de nye MR3 og M3 utfyller MF4 og M5 ved medium grov bearbeiding.

Reduserer avfall

Disse tre Duratomic-sortene har innovative, nyutviklede belegg basert på den nyeste kjemiske forskningen. Disse er spesielt utviklet for å dekke produsentenes behov. I tillegg til at det har førsteklasses mekaniske og termiske egenskaper, sørger dette belegget også for en kromfarget indikasjon på kantslitasje, noe som gjør at du får maksimal utbytte av hver skjærekant og reduserer potensielt avfall.

For mer informasjon se: www.secotools.com