Tungaloy med ny høyhastighets planfres

Tungaloy introduserer TungSpeed-Mill, en avansert serie av høyhastighets planfreser for effektiv bearbeiding av ikke-jernholdige applikasjoner.

Publisert Oppdatert

TungSpeed-Mill er utstyrt med en unik innsatsklemmedesign kalt CamAdjust. Denne utformingen muliggjør rask og nøyaktig innsetting av indeksering ved hjelp av et nøkkelverktøy, noe som sparer betydelig tid under verktøyforhåndsinnstilling, som ofte er tidkrevende med tettsittende skjær med tradisjonelt innsatsklemmesystem.

Høy skjærehastighet

TungSpeed-Mill er designet med den høyeste innsatsdensiteten som er tilgjengelig i markedet, og muliggjør drift på over 3000 meter per minutt for fresing av aluminiumlegeringer og andre ikke-jernholdige komponenter som hovedsakelig brukes i bilindustrien.

Innsatsene er tilgjengelige i polykrystallinsk diamant (PCD) klasse DX110 i ulike geometrier, inkludert to typer standardinnsatser: førstevalgsinnsats med F kantforberedelse (skarp kant) og S-kantforberedelse (avfaset + honet) for grove applikasjoner. I tillegg er det også tilgjengelig for avgradingsinnsats (-BD) og wiperinnsats (-WD).

Hovedskjærkanten av standardinnsatsen er utformet med dobbel vinkling, noe som reduserer gradgenerering på den maskinbearbeidede overflaten og bryter sponene i småbiter for effektiv evakuering. Avgradingsinnsatsen sørger for gradfri bearbeiding, mens wiperinnsatsen gir forbedret maskinert overflatekvalitet.

Skjærehodene er tilgjengelige i et verktøydiameterområde ø50 mm til ø160 mm, med ø50 mm i sylindrisk type og ø63 mm til ø160 mm i skalltype.

For mer informasjon se: www.tungaloy.se