TungForce-Feed R2-skjær eliminerer prosesser

Tungaloy utvider sin populære TungForce-Feed serie, en serie pinnefreser med utskiftbare skjär kan nå leveres med høymatingsgeometri. R2-skjær med hjørneradier på 2,0 mm.

Publisert

Leveres i diameter fra ø8 mm til ø16 mm. TungForce-Feed sikrer, ifølge produsenten, høy produktivitet og økonomi ved 3D fresing sammenliknet med konvensjonelle solide pinnefreser og andre verktøy av tilsvarende størrelse.

Reduserer verktøykostnadene

Ved utforming av et CAM-program, for skjær med høye matehastigheter for maskinering av komplekse 3D-profiler, er det vanlig å bruke en teoretisk hjørneradius for programmering av skjærradius. Denne metoden krever etterbearbeiding, og legger til prosesser. For å skape en god plattform for etterfølgende, ofte endelig sluttbearbeiding, jobber mange verksteder med solid pinnefres med stor radius i grovprosessen.

De nye R2-skjærene krever ingen programmering for den teoretiske hjørneradiusen. Dens radius på 2,0 mm etterlater ikke ubearbeidet materiale på den maskinerte overflaten. TungForce-Feed er en god erstatning for kostbare solide pinnefreser, og hjelper kunder med å redusere verktøykostnadene.

For mer informasjon se: www.tungaloy.se