Water Jet Sweden med H-modell på EuroBLECH

Water Jet Sweden er best kjent for produksjon av avanserte vannskjæremaskiner av høy kvalitet. For over to år siden, 2016, lanserte selskapet to splitter nye innstegsmodeller, T- modell og H- modell, begge beregnet for et bredere marked. For første gang siden lanseringen stiller Water Jet Sweden nå ut H-modell for publikum på EuroBLECH 2018.

Water Jet Sweden H-model
Water Jet Sweden H-model
Publisert

Takket være færre valgfrie funksjoner, kan maskinsystemet selges billigere enn forløperen, X-serien. På den annen side inneholder den like sofistikert teknologi og bygger på selskapets verdenspatenterte portal-konstruksjon som, ifølge produsenten, sikrer sikker skjærekvalitet og lang levetid, samtidig som ytelsen opprettholdes. H-modell har dermed samme unike fem års ytelsesgaranti som selskapets andre maskinmodeller.

Adm. Direktør Lennart Svensson
Adm. Direktør Lennart Svensson

Se H-modell på EuroBLECH

H-Model er et komplett maskinsystem for alle typer skjærende bearbeiding i 2D, noe som gjør den populær hos prototype- og reservedelsverksteder, til opplæring og internproduksjon i Europa. Den brukes også i industrielle produksjonsprosesser og i kontraktproduksjon.

H-modell er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser. 1 x 1 meter, 2 x 1 meter og 3 x 1,5 meter. Den som vises på messen er den største modellen, 3 x 1,5 meter.

Ønsker du se på H-modell eller har spørsmål om andre verdensledende maskinmodeller, er det bare å besøke Water Jet Sweden på EuroBLECH i Hall 12, stand F164.

Water Jet Sweden holder til i Ronneby, Sverige.
Water Jet Sweden holder til i Ronneby, Sverige.

For mer informasjon se: www.waterjetsweden.com