Wenzel satser videre med ny maskin

Med flere enn 10.000 maskiner på markedet rundt om i verden er Wenzel en stor aktør som nå satser videre med sin nye SF87 – en målemaskin som er beregnet på å brukes direkte i produksjonsmiljøer.

Publisert

Den tyske metrologi-spesialisten Wenzel har siden 1968 arbeidet med måleteknologi og har stor kunnskap innen hvilke krav og behov som finnes i markedet.

- Jeg er glad for å få muligheten til fortsatt å utvikle selskapet sammen med våre partnere rundt om i verden. Leveransen av måleløsninger innebærer alltid en lang relasjon mellom oss som produsent og våre kunder. Disse relasjonene er viktige for oss og gjør at vi blir en bedre partner, sier Dr. Heike Wenzel og fortsetter:

- Vi er ikke interessert i korte forretningsforbindelser, vi ønsker å utvikle og å utvikle sammen med våre kunder i lang tid. På denne måten kan vi også utvikle våre produkter i henhold til deres behov og krav. Med Ravema som servicepartner sikrer vi at våre norske og svenske kunder har produkter som er funksjonelle og kontinuerlig vedlikeholdt.

Største maskin

Med Wenzels nye SF87 med hele 800x700x700 i målevolum, er maskinen den største av sitt slag. Den er klar til å kjøre i produksjonsmiljø takket være innkapslede aksler i alle leddene. Dette betyr at maskinen kan takle større temperaturvariasjoner og tåler smuss og støv.

Lett å flytte

SF87 kan være utstyrt med alle typer av måleprober som er tilgjengelige i vår produktportefølje, som strekker seg fra PH10 med skanner SP25, TP200 til optiske følere, slik som linjeskanneren Shape Tracer, den kan også være utstyrt med 5-aksehode PH20. Alt dette med Wenzels WM Quartis har utviklet seg til en av markedets sterkeste måleprogramvarer er SF87 som er et komplett alternativ fra "småbedrifter” til full automatiseringscelle med robotbetjening og verktøykompensering.

SF87 kan betjenes fra tre sider og uten luft i systemet er det bare en vanlig strømkontakt som må kobles til. Dette betyr at det er mulig å flytte maskinen raskt hvis det er nødvendig. Vekten er kun 1850 kilo og maskinen kan enkelt flyttes mellom ulike produksjonsmiljøer med en standard håndtruck. Dermed et produkt for tøffere miljøer med strenge krav til nærhet til måling og korte ledetider.

Møter tøffe krav

SF87 vil være en god løsning for de økende kravene til måling, korte ledetider og fleksibiliteten som den nordiske industrien strever etter. SF87 leveres også med Wenzel SYS Analyzer, som gjør det mulig å konstant se maskinens status i telefonen eller via datamaskinen. Så når maskinen alarmer har du direkte tilkopling og kan rette alarmen direkte, alt for å redusere nedetid og forstyrrelser i produksjonen.

For mer informasjon se: www.ravema.no