Når Tungt snakker rosa...

.... så viser det seg at vi har gode rosavenner i Holland også!

De rosa bilene, tilhører tyske Glomb, en containertransportspesialist basert i Hamburg som virkelig kjører hardt på rosa
De rosa bilene, tilhører tyske Glomb, en containertransportspesialist basert i Hamburg som virkelig kjører hardt på rosa Foto: Broshuis
Publisert

DEN ROSA MÅNEDEN:

Nå i slutten av oktober har vi virkelig fått fart på rosa deleglede fra våre lesere. Tusen takk alle som bidrar til oppmerksomhet rundt det gode formål.

I morgen fyrer vi av den siste store kavalkaden - og vil du være med med DITT bilde, kan du fortsatt sende oss på PM i vår facebook/messenger: https://www.messenger.com/t/tungt.no. Eller på email: [email protected].

I dag skal vi gi Matthijs hos Broshuis kred for bildene av disse to kompromissløse rosa traller og trekkere til riktig tunge oppdrag!

For de som ikke kjenner Broshuis fra før KLIKK HER- det er noe eget med familieeide selskaper. Med over 130 års erfaring er de antagelig den eldste produsenten av semitrailere for spesialtransport og containerchassis. Familieselskapet ble grunnlagt i Muiden og flyttet senere til Kampen.

Bildet med de rosa bilene over tilhører de tyske Glomb, en containertransportspesialist basert i Hamburg som virkelig kjører hardt på rosa. SJEKK DEM ut her.

Hvem tyske Koch er, det vet vi ikke, men kudos for stilrene fargevalg.
Hvem tyske Koch er, det vet vi ikke, men kudos for stilrene fargevalg. Foto: Broshuis