23948sdkhjf

Juridisk

Ansvarsbegrensning
Nordiske Fagmedier AS har med dette nettstedet til hensikt å skape et samlingspunkt for industrien. Det arbeides derfor mye med at alle opplysninger vil alltid være korrekte og ajourførte. Eventuelle feil blir raskt rettet. Nordiske Medier påtar seg midlertidig ikke ansvar for opplysningene på dette nettstedet.
Opplysningene utgjør ikke profesjonell rådgivning (hvis har du bruk for spesiell rådgivning, bør du alltid henvende deg til en spesialist på det gjeldende område).

Utover nyhetene som Nordiske Medier selv legger ut på nettstedet, er en stor del nyheter og annonser skrevet og lagt ut av våre medlemmer eller andre leverandører av informasjoner. Nordiske Medier kan ikke holdes ansvarlig for de annonser og nyheter. Nordiske Medier er derfor heller ikke involvert i kjøp og salg av maskiner, produkter og kompetanser. Alle henvendelser til det skal rettet til de respektive annonsørene. Nordiske Medier står ikke inne for kvalitet, stand, brukbar til et bestemt formål, garantier eller liknende i annonsene som våre medlemmer legger ut på nettstedet.

Det strebes etter å minske forstyrrelser forårsaket av tekniske problemer. Men enkelte data eller andre opplysninger på nettstedet kan være strukturert i filer eller formater som ikke er uten feil, og vi kan ikke garantere at vår service ikke avbrytes eller ikke påvirkes av den slags problemer. Nordiske Medier påtar seg ikke ansvar for vanskeligheter som måtte oppstå som følge av bruken av nettstedet eller andre tilknyttet eksterne nettsteder.

Hensikten med denne erklæringen om ansvarsbegrensning er hverken å begrense Nordiske Medier’s ansvar på en måte som strider mot eventuelle krav ifølge gjeldende nasjonal rett eller å utelukke Nordiske Medier AS’ ansvar i tilfelle der ansvar ved lov ikke kan utelukkes.

Opphavsrett
Copyright © Nordiske Medier AS

Kopiering av nyheter skrevet av Nordiske Medier er tillatt med kildereferanse, hvis ikke annet står opplyst. Det er ikke tillatt å kopiere nyheter mm. skrevet av medlemmer eller andre leverandører av informasjon og data.

Send til en kollega

0.031