Rosa er tøft - send dine bilder!

I oktober betyr rosa at du har et stort og engasjert hjerte. Det har transport- og anleggsfolk til de grader.

Dette er femitraileren til Line Birkeland Ask i Bergen. Hun kjører for Fana Masse Transport AS, og akkurat nå er hun i full sving på anlegget til Bybanen-tunnel i Fjøsangervei,en. Godt synlig i bybildet altså. Men bilen hennes er ikke alene om å være rosa i våre bransjer. Bidra med ditt beste rosabilde, da :) As
Dette er femitraileren til Line Birkeland Ask i Bergen. Hun kjører for Fana Masse Transport AS, og akkurat nå er hun i full sving på anlegget til Bybanen-tunnel i Fjøsangervei,en. Godt synlig i bybildet altså. Men bilen hennes er ikke alene om å være rosa i våre bransjer. Bidra med ditt beste rosabilde, da :) As Foto: Frode Tellevik, arkiv
Sist oppdatert

ROSA OKTOBER: Vil du hjelpe Tungt, TransportMagasinet og AnleggsMagasinet å farge forsiden vår rosa denne siste uken i oktober?

Send oss dine bilder og være med å forsterke bevisstheten rundt den internasjonale rosa-sløyfe-aksjonen.

Merk bilde med ROSA - og gjerne noen forklarende ord.

Send på PM i vår facebook/messenger: https://www.messenger.com/t/tungt.no

Eller på email: [email protected]

Fordi? Dette skriver Wikipedia om rosa, oktober og sløyfeaksjonen:

"En rosa sløyfe er et internasjonalt symbol som brukes i forbindelse med en aksjon for å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon, øke kunnskapen om brystkreft, samt å samle inn midler til brystkreftforskning. I Norge står Kreftforeningen og Brystkreftforeningen sammen om aksjonen i oktober hvert år.

Rosa sløyfe, eller «Pink Ribbon», har sitt opphav i USA der amerikanske kvinner krevde større bevilgninger til brystkreftforskning. Over hele verden blir aksjonen markert i hele oktober.

I Norge har Rosa sløyfe-aksjonen en rekke sponsorer og samarbeidspartnere som bidrar til aksjonen på ulikt vis, blant annet ved å selge rosa produkter eller la deler av salgssummen gå til aksjonen i oktober måned. Dette bidrar til oppmerksomhet om sykdommen og sikrer midler til brystkreftforskning. I tillegg er frivillige og lokalforeninger engasjert i forskjellige markeringer av aksjonen.

Rosa sløyfe har vært arrangert i Norge siden 1999 og har siden starten samlet inn nærmere 160 millioner til forskning og prosjekter i inn- og utland. Innsamlede midler fra aksjonen går til brystkreftforskning og brystkreftrelaterte prosjekter."