Veteranlastebilen:

Abonnentene strømmer til!

Et snaut døgn etter at vi la ut en link for abonnement på Facebook-siden til Veteranlastebilen, har over 100 allerede tegnet abonnement.

-Det gleder oss at Veteranlastebilen ser ut til å bli godt mottatt, allerede før første nummer har gått i trykken. Det er tydelig at interessen rundt gamle nyttekjøretøyer er stor her i landet, sier Tormod Magelssen, ansvarlig redaktør i Veteranlastebilen.
-Det gleder oss at Veteranlastebilen ser ut til å bli godt mottatt, allerede før første nummer har gått i trykken. Det er tydelig at interessen rundt gamle nyttekjøretøyer er stor her i landet, sier Tormod Magelssen, ansvarlig redaktør i Veteranlastebilen. Foto: Foto: Vetle Granath Magelssen
Sist oppdatert
Slik ser første utgave ut. Bladet bringer reportasje på en av Norges finest restaurerte lastebiler, et tilbakeblikk på historien til Sisu, som fyller 85 år i år, transportbilder fra gamle dager, treffreportasje og mye, mye mer.
Slik ser første utgave ut. Bladet bringer reportasje på en av Norges finest restaurerte lastebiler, et tilbakeblikk på historien til Sisu, som fyller 85 år i år, transportbilder fra gamle dager, treffreportasje og mye, mye mer.

Helt siden vi første gang fortalte om planene rundt et nytt blad som skulle omhandle veteranlastebiler, og alt annet som har med transportnostalgi å gjøre, har interessen vært stor rundt prosjektet. For å holde leserne oppdatert valgte vi å opprette en egen Facbook-side for «Veteranlastebilen», som er navnet på vårt nye magasin. Også den Facebook-siden har hatt mye besøk, og i skrivende stund er det over 2200 som liker oss på Facebook.

Mange har tatt kontakt og lurt på når bladet er ute i bladhyllene, mange har også etterspurt mer info rundt abonnement. Det er tydelig at dette er et blad mange ser fram til å lese. Det gleder oss stort!

Det vi så langt har kunnet fortelle var at det skal gis ut 6 utgaver av Veteranlastebilen i 2016, og at løssalgsprisen blir kr. 99.-. Abonnementsprisen havner på 495 kroner i året, noe som gir en lavere pris pr. blad enn i løssalg.

Her om dagen var alt klart for de forskjellige løsningene for abonnement, og man kan nå bestille både via SMS, elektronisk skjema, eller via mail .

Her kan du bestille abonnement.

Da alt var klart la vi ut et par bilder på Veteranlastebilens Facebook-side, og la ved en link til abonnementstilbudet. Det falt tydeligvis i smak for bare etter et døgns tid hadde over 100 allerede tegnet abonnement.

Første utgave går i trykken nå

-Dette er gledelige tall og beviser vår påstand om at Veteranlastebilen er et magasin som har vært etterlengtet i det norske markedet. Nå er det bare dager igjen til vi går i trykken med den første utgaven, og uten å røpe for mye så kan jeg nevne at det vil bli mye spennende og nostalgisk stoff. Blant annet har vi en reportasje om Michelins testlastebil som ble brukt til å teste lastebildekk i hastigheter opp til 160 km/t – og det på offentlig vei, forteller Tormod Magelssen, ansvarlig redaktør i Veteranlastebilen.

I tillegg forteller Magelssen at bladet bringer reportasje på en av Norges finest restaurerte lastebiler, et tilbakeblikk på historien til Sisu, som fyller 85 år i år, transportbilder fra gamle dager, treffreportasje og mye, mye mer.

- Jeg gleder meg som en liten guttunge til å få den første utgaven tilbake fra trykkeriet, og håper at leserne setter pris på Veteranlastebilen, avslutter Tormod Magelssen, før han legger til at bladet blir å finne i løssalgshyllene fra 14. mars.  

I første utgave av Veteranlastebilen kan du blant annet lese om Michelins utrolige testlastebil som hadde en toppfart på 160 km/t – i 1960!
I første utgave av Veteranlastebilen kan du blant annet lese om Michelins utrolige testlastebil som hadde en toppfart på 160 km/t – i 1960! Foto: Foto: Gerlach Fronemann

Denne saken ble første gang publisert 20/02 2016, og sist oppdatert 06/04 2017