Årets Iveco-forhandler

I samband med Iveco Norge AS sin årlige kick-off i København ble det delt ut flere utmerkelser.

Helge Rønneberg fra Maskin & Auto Service AS, Sandnes, som ble utpekt til årets forhandler i Norge og Iveco´s Business Director Lars Beck.
Helge Rønneberg fra Maskin & Auto Service AS, Sandnes, som ble utpekt til årets forhandler i Norge og Iveco´s Business Director Lars Beck. Foto: Iveco
Sist oppdatert

Til Årets Forhandler i Norge 2017 ble utpekt Maskin & Auto Service AS som holder til i Sandnes utenfor Stavanger.

Maskin & Auto Service har forhandlet Iveco i Rogaland siden 1988 og er i dag Iveco-forhandler også for Agder-fylkene. Som autorisert verksted og forhandler tilbyr Maskin & Auto Service full service på hele Ivecos modellprogram fra 3,5 til 60 tonns totaltvekt.

Derfor vant de:

”Godt salg i alle segmenter. Selskapet er en positive drivende faktor innenfor salg og utfører en betydelig egen marketing-virksomhet på toppen av Ivecos sentrale kampanjer.

Eierrepresentanten Helge Rønneberg var på plass i København og ble både glad og stolt over utmerkelsen: - Det ligger mange år med hardt arbeid bak suksessen Maskin & Auto Service AS har hatt med Iveco, og et marked som er god fornøyd med både servicen og produktet vi tilbyr, sier Helge Rønneberg

Følgende utmerkelser ble delt ut av Iveco Norge AS:

  • Årets selger – lett: Frode Bjørkli, Iveco Norge A/S
  • Årets selger – mellomtung/tung: Leif Erik Nilssen, Iveco Norge A/S
  • Årets gaselle: Ole Christian Solli, Telemark Lastebil
  • Årets forhandler: Maskin & Auto Service AS, Sandnes

Denne saken ble første gang publisert 27/01 2017, og sist oppdatert 06/04 2017