23948sdkhjf

Ny eier har hårete mål

Bilsalg Kokstad AS, Iveco-forhandleren i Bergen, har fått ny eier.

Det er Aivon Baretto som har kjøpt selskapet av Sigurd Thommasen. Det fremgår av en pressemelding selskapet har sendt ut.

Bilsalg Kokstad ble i sin tid startet som Motorsalg AS og drev med anleggsmaskiner i tillegg til Iveco.

Selskapet fikk sitt nåværende navn i 2001. I tillegg til Iveco selger selskapet også Fiat og kan tilby et fullt program av nyttekjøretøy.

Selskapet er en godt etablert Iveco-forhandler som yter alt av service og reparasjoner på hele Iveco-programmet. Det årlige salget ligger på rundt 40 enheter fra hele Iveco-programmet. Selskapet er også en betydelig aktør når det gjelder bobiler som i stor utstrekning bygges på Fiat og Iveco. Bilsalg Kokstad har i dag 13 ansatte.

Den nye eieren, Aivon Baretto, er en kjent bilmann i Bergen. Han er fra før en av eierne og daglig leder i Autoteam AS som er bilverksted for alle personbilmerker. – Jeg har en sterk bilinteresse og har arbeidet med bil i en eller annen sammenheng siden 16-årsalderen, forteller han. – Jeg hadde kommet til et stadium i livet mitt da jeg ønsket å ekspandere, og jeg ville gjøre det innenfor nyttekjøretøy. Baretto har store ambisjoner for Bilsalg Kokstad. – Vi ønsker å ekspandere kraftig. Jeg vet det høres ut som et hårete mål, men jeg håper vi skal kunne doble omsetningen i selskapet i løpet av et par år, avslutter han.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.234