C.P. Sand på lærlingtoppen

Transportbedriften kåret som nummer tre blant 1540 lærlingbedrifter.

Dette illustrasjonsfotoet er tatt i en helt annen sammenheng, men det viser engasjementet fra lærebedriftene. Det er nemlig Vidar Sand fra C.P. Sand Transport som frakter Trond Hoff opp på en scene der sistnevnte hadde en opptreden ved forrige sommeravslutning for lærlingene.
Dette illustrasjonsfotoet er tatt i en helt annen sammenheng, men det viser engasjementet fra lærebedriftene. Det er nemlig Vidar Sand fra C.P. Sand Transport som frakter Trond Hoff opp på en scene der sistnevnte hadde en opptreden ved forrige sommeravslutning for lærlingene. Foto: Svein-Ove Arnesen
Publisert

Lastebilhjertene slår trolig litt ekstra stolte i dag hos C.P. Sand Transport AS. Like før helgen høstet de heder og ære i sterk konkurranse blant hele 1540 lærlingebedrifter i Akershus fylkeskommune.

Transportøren har vært lærebedrift i 25 år og tok hjem tredjeplassen, kun slått av Ringnes Supply Company og Norges miljø- og biovitenskapelig universitet.

Daglig leder Vidar Sand og Mariann Gjerdrum representerte bedriften. - Det å se ungdommen lære et fysisk yrke, vokse i oppgavene og se hvor stolte de er når de står der med «lappen» i hånda er en stor inspirasjon, forteller de på nettsidene til Opplæringskontoret for service og samferdsel.