Litt av en tur, Pedersen!

Bilen Gunnvald, med sjåfører Asbjørn Sveen og Inge Grønnestad, laster nå mandag morgen i Oslo for en ekspresstur til Tzir sør for Istanbul.

Turen med en MAN kalt Gunnvald startet i går i Haugesund, gikk over Haukelifjell til Oslo. Videre i dag skal den via Sverige over Puttgarden, gjennom Tsjekkia Romania og Bulgaria til Tyrkia
Turen med en MAN kalt Gunnvald startet i går i Haugesund, gikk over Haukelifjell til Oslo. Videre i dag skal den via Sverige over Puttgarden, gjennom Tsjekkia Romania og Bulgaria til Tyrkia Foto: Pedersen Logistikk
Publisert

Turen med bil SD86057 startet egentlig fra Haugesund i går for den lange turen til Tzir, som ligger 30 mil over Bosporos syd for Istanbul.

Og bilen med navnet Gunnvald er lastet med skipsdeler.

- Hele turen er ventet å ta 16-18 dager, opplyser Leif Arne Pedersen i Pedersen Logistikk. - Bilen skal laste tilbake til Danmark fra Istanbul, og så frukt derfra og hjem til Stavanger og Haugesund.

Pedersen opplyser at de ofte trafikkerer destinasjoner som Agadir i Marokko, Marcin i Tyrkia, Las Palmas i Spania og ellers over hele verden med alle typer løsninger. MEN! Det er ikke fullt så ofte det kjøres direkte med egne norske biler.

- Men når det er kritisk og kundene setter krav til dette har vi fortsatt alle mulighet til dette, ser Pedersen. Pedersen Logistikk er og speditør og ansvarlig for all dokumentasjon .