Elmia lokker med smarte påbygg

Nordiske påbyggere er internasjonalt anerkjent for sitt høye nivå. På Elmia får ambisiøse bedrifter anledning til ekstra oppmerksomhet.

De som ønsker å delta, må stille med et komplett oppbygget kjøretøy, og som dessuten har premiere på messen. Og det ga vitterlig suksess på forrige Elmia, i 2014.
De som ønsker å delta, må stille med et komplett oppbygget kjøretøy, og som dessuten har premiere på messen. Og det ga vitterlig suksess på forrige Elmia, i 2014. Foto: Turebergs Transport AB
Sist oppdatert

Sommeren 2016 blir litt av en heksegryte for dem som skal ta seg rundt på det som er av messer, show og utstillinger (se datoer hovedmessene i bunn av artikkelen).

Hopper vi galant bukk over danske Vestfyn Trækker nå i mai og norske Transport 2016 i juni, begynner det fort å dra seg til mot svenske Lastbil på Elmia i august.

I likhet med de andre messene, og i felles skygge av store IAA Hannover i september, må også Elmia lokke med sine spesialiteter. En av disse spesialitetene er satsing på smarte påbygg. Selv skriver de:

«Evenemanget Smarta Byggnationer på Elmia Lastbil är en stor inspirationskälla för uppfinningar och smarta innovationer. Den 24-27 augusti är det återigen dags för utställare att visa upp och presentera nya idéer och lösningar för mässans besökare.»

De som ønsker å delta, må stille med et komplett oppbygget kjøretøy, og som dessuten har premiere på messen. Og det ga vitterlig suksess på forrige Elmia, i 2014. Blant annet med den avbildete ekvipasjen fra Turebergs Transport AB.

Dette er en Volvo FM «utrustad med Hiabs mest energieffektiva kran och lastväxlare. Kranbilen har eldrivet hydraulsystem, ePTO, monterat som tillägg och kranföraren kan arbeta med motorn avstängd – tyst och helt utan avgaser».

Vi repeterer kalenderen:

  • Vestfyn Trækker, 27-29. mai
  • Transport 2016, 9-11.juni
  • Lastbil på Elmia, 24-27. august
  • IAA Hannover, 22-29. september

Denne saken ble første gang publisert 10/05 2016, og sist oppdatert 06/04 2017