SMART LOKALISERING:

En institusjon i bransjen flytter

Gjett hvilken sentral leverandør som straks flytter til Berger Industriområde?

Det blir stilfullt på Berger når dette åpner. Illustrasjon: Fartskriver
Det blir stilfullt på Berger når dette åpner. Illustrasjon: Fartskriver
Sist oppdatert
Sjef: Tom Ringen er leder for Fartskriver Gruppen. Foto: Fartskriver
Sjef: Tom Ringen er leder for Fartskriver Gruppen. Foto: Fartskriver

Jepp. Det er ærverdige Fartskriver AS som nå etablerer Berger Truck Senter. Og der satser de på samlokalisering med andre aktører i transportbransjen.

- Vi har holdt til på Ulven ved Økern siden 80-tallet og vi har til slutt vokst ut av lokalene, sier Tom Ringen, sjef i Fartskriver Gruppen.

- Både våre kunder og vi har nytt godt av en veldig sentral beliggenhet, påpeker han,  men flere og flere i bransjen har i en tid nå flyttet ut av Alnabruområdet på grunn av trafikken og etablert seg utenfor sentrumskjernen, spesielt langs E6 nordover

Ringen forteller at de begynte sonderinger og samtaler med SKAB Norge AS, PNO og BRING tilbake i 2013. - Det har blitt en lengre prosess enn vi trodde på forhånd, men med fasit i hånd gleder vi oss til å presentere et unikt konsept.

Det er det eksisterende Oslo Caravan senteret på Berger som blir til Berger Truck Senter. Sammen med SKAB Norge AS, TESS Øst AS og Oslo Storbilvask satses det friskt, og man ser på muligheten til finne enda flere som vil komplettere utvalget for bransjen.

- I tillegg finnes allerede mange av våre største kunder bare et steinkast unna, PON CAT, BRING, DSV, DHL, Postnord med flere.

Ringen forteller at det har vært stor pågang av mulige leietagere. Av 10 verkstedløp/haller er 8 allerede er leid ut, alle med gjennomkjøring og muligheter for kontorlokaler.

- Vi ønsker primært leietagere som kan bidra til å komplettere tilbudet på Berger Truck Senter. Vi jobber nå med en ombygging av bygningsmassen og regner med å være ferdig flyttet medio januar, avslutter Ringen.

Denne saken ble første gang publisert 17/09 2015, og sist oppdatert 06/04 2017