Flom kjettings nye fjes

Flom Kjetting feiret 30-års jubileum i 2015, og har sakte men sikkert bygd seg opp som en av landets største leverandører av hjulkjetting, løfteutstyr og lastesikring. Ifølge en pressemelding fra bedriften opplever de vekst innen løfteutstyr og ansetter derfor to nye karer for å styrke organisasjonen.

Petter Hafslund (t.v.) og Bjarne Roland er begge nyansatte hos Flom Kjetting.
Petter Hafslund (t.v.) og Bjarne Roland er begge nyansatte hos Flom Kjetting.
Sist oppdatert

BJARNE ROLAND

Bjarne kommer i dag fra Global Maritime, hvor han har vært sentral de siste årene som Senior Crane & Lifting Advisor. Bjarne har arbeidet med lover, forskrifter og standarder innen løft og transport siden 80-tallet, og har også drevet en stor sertifisert sakkyndig kontroll og opplæringsvirksomhet. Han sitter i styret i KTF, er leder for EU komite CEN/TC 301/WG 12 og er fagrevisor for Veritas og Norsk Sertifisering AS. Han har jobbet med konsulent-oppdrag for både Arbeidstilsynet, forsikringsselskaper, Statens Vegvesen og Politiet i forbindelse med ulykker og tekniske oppdrag.

 

PETTER HASLUND

Petter har jobbet i Marwin Løfteteknikk AS siden 2003 og har hatt flere sentrale roller der. Han har bred erfaring med kontroll og reparasjoner av løfteredskaper, og har også jobbet mye med salg av løfteutstyr. Hans kunnskap og erfaring vil styrke organisasjonen ytterligere, og Flom Kjetting satser på at han vil være en stor bidragsyter til å nå deres strategiske mål.

Denne saken ble første gang publisert 25/01 2016, og sist oppdatert 06/04 2017