Solid kontrakt til TF i Oslo

De neste fire årene skal hele sju biler fra Transport-formidlingen AS gå inn i faste oppdrag for Vann- og avløpsetat i Oslo kommune.

Totalt har avtalen en verdi på 81 millioner kroner dersom opsjonene utløses.
Totalt har avtalen en verdi på 81 millioner kroner dersom opsjonene utløses. Foto: TF
Sist oppdatert

Før helgen tikket det inn melding om flott kjøring for Transport-Formidlingen SA .

Kunden, Vann- og avløpsetaten, er en av de største etatene i Oslo. De har ansvaret for rent vann til byens innbyggere og sørger for håndtering og rensing av avløpet. Med mange driftssteder har etaten stadig behov for vedlikehold og utbedringer.

Det kan blant annet bety tilkjøring og bortkjøring av masser i forbindelse med arbeider på vann- og avløpsnettet i hovedstaden.

TF skal levere tilsammen 7 tipp- og kranbiler med og uten henger og inkludert sjåfør i faste oppdrag.

– Vi vil løse oppdraget med moderne kjøretøy med Euro 6-motorer. Disse motorene er de mest miljøvennlige forbrenningsmotorene som er på markedet. Dessverre er det ikke mulig å løse denne typen oppdrag med elektriske trekkvogner og kjøretøy ennå, sier Tore Alm, Salg - og markedssjef i Transport-Formidlingen SA.

Han legger til at bilene som skal kjøre for Oslo kommune bruke HVO-diesel fra Eco-1. Kontrakten har en varighet på fire år med mulighet for to ganger ett års forlengelse. Totalt har avtalen en verdi på 81 millioner kroner dersom opsjonene utløses.

Transport-formidlingen SA startet arbeidet på kontrakten allerede 13. januar med 8 biler ute på veien.