Første leveranse av Joabs nye 26 tonns krokløft

Redesign med smartere løsninger gir en bedre krokløft.

Bengt Gunnarsson er fornøyd med den nye leveransen.
Bengt Gunnarsson er fornøyd med den nye leveransen.
Publisert Oppdatert

Joab har nå levert den første enheten av sin nye krokløft L26, Nordic Strength.Eieren, Bengt Gunnarsson er svært fornøyd og begeistret for den nye leveransen.

- Jeg har kjørt Joab i mange år, og da jeg fikk høre om den nye 26 tonns kroken bestemte jeg meg for å være først, sier han.

Jeg har tidligere hatt 24 tonn kroker, men med de stadig tyngre lastene så passer L26 Nordic Strength perfekt, avslutter Bengt.
- Gjennom smart design og materialer av høy kvalitet har vi utviklet en meget robust og sterk krok med lav vekt. Takket være lang erfaring og kreative løsninger har vi optimalisert styrken der det er nødvendig, skriver Joab selv i en pressemelding om saken.

Smartere koblinger

De kan fortelle at hydraulikksystemet har blitt redesignet med smartere koblinger som reduserer risikoen for eventuell lekkasje betydelig. I tillegg er energitapet mindre, noe som igjen reduserer drivstofforbruket.


L26 kroken har som standard en rask arbeidssyklus, men kan også kompletteres med hurtig kjøring for å få den å bli enda raskere.Styresystemet er svært fleksibelt, og alle funksjoner kan ”myk kjøres”.

Som ekstrautstyr kan man få også fjernstyringen med proportionalfuksjon.


JOAB har en aktiv miljøpolitikk og den nye krokløften er lakkert med vannbasert-farge.
JOAB har en aktiv miljøpolitikk og den nye krokløften er lakkert med vannbasert-farge.