Fra Bring til Nobina

Jan Volsdal blir ny adm. dir. for Nobina Norge og medlem av Nobinas konsernledelse. Jan Volsdal kommer fra stillingen som adm. dir. på Bring Cargo AS. Det melder Nobina i en pressemelding.

 - Jeg ser frem imot å lede Nobinas arbeide i et marked med stort potensial sammen med Nobinas dyktige medarbeidere, sier Jan Volsdal.
- Jeg ser frem imot å lede Nobinas arbeide i et marked med stort potensial sammen med Nobinas dyktige medarbeidere, sier Jan Volsdal.
Sist oppdatert

Innen 1. mai 2017 vil Jan Volsdal tiltre som adm. dir. for Nobina Norge AS. Nobina er Nordens største og det mest erfarne kollektivtrafikkselskap innenfor buss og transporterer over en million mennesker daglig i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Jan Volsdal har lang ledererfaring fra flere lederstillinger innenfor logistikk, transport og finans. Jan Volsdal er sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU og er 41 år. Han tar over etter Philipp Engedal som går videre til Flytoget ved årsskiftet. Jon Hovde, økonomisjef for Nobina Norge, vil etter årsskiftet tre inn i rollen som fungerende adm. dir. for Nobina Norge inntil Jan tiltrer.

Jan Volsdal er for tiden adm. dir. i Bring Cargo. Tidligere har Jan har blant annet innehatt flere lederstillinger i Bring og Posten Norge og før dette i Ringnes/Carlsberg.

Denne saken ble første gang publisert 31/10 2016, og sist oppdatert 06/04 2017