Gammel traver leverer nye skap

… og nå har Igloocar også avtale med Bulder

Lennart Clevermarker (t.v.) har nettopp inngått avtale med Bulder Verksted.
Lennart Clevermarker (t.v.) har nettopp inngått avtale med Bulder Verksted.
Sist oppdatert

Den polske skapprodusenten Igloocar produserer omkring 1400 enheter årlig og kom inn på det norske markedet like over nyttår med firmaet Igloocar Norge.

I kulissene som daglig leder, finner vi en gammel kjenning fra transportbransjen, nemlig Lennart Clevermarker. Mange kjenner ham fra både DAF, Iveco, Istrail og sikkert flere steder.

Nå sitter den godeste Clevermarker på Skøyen i Oslo og dekker det meste av Sør-Norge. Selskapet har også skaffet seg en forhandler som skal stå for salget fra Trøndelag og nordover. Det er det relativt nyetablerte selskapet Trail-Auto AS i Trondheim.

Leverer skappåbygg til de fleste

- Iglocaar er en seriøs og kvalitetsbevisst produsent som er sertifisert i henhold ISO 9001, sier Clevemarker. – I tillegg har fabrikken et meget bredt produktprogram. Vi kan levere skappåbygg for biler fra 3,5 tonn og opp til de største semitrailere, fortsetter han og sier at de lette skapene produseres under varemerket IsoVAN og leveres for både kjøl og frys. Skapene kan bygges på chassiser helt ned til 3,5 tonn totalvekt.

De tyngre skapene produseres under varemerket Igloocar. Her er det snakk om skap med lettisolering og for kjøl og frys. Skapene produseres i alle størrelser, og selskapet kan også levere skaphengere og skap-semitrailere.

Avtale med Bulder

Nytt i disse dager er at selskapet har inngått avtale om at Bulder skal levere landsdekkende verkstedtjenester til skapleverandøren.

Avtalen mellom Igloocar Norge og Bulder Verksted omfatter alle typer ettermarkedstjenester som service, reparasjoner og kontroll.

- Jeg er glad for at vi har fått på plass denne avtalen. En landsdekkende verkstedtjeneste er viktig for at vi skal kunne følge opp våre kunder best mulig, avslutter Lennart Clevemarker.

Noe forteller oss at det ikke er siste gang vi hører fra denne driftige karen.

Denne saken ble første gang publisert 25/05 2016, og sist oppdatert 06/04 2017