Se video:

Hasardiøs kjøring!

En vogntogsjåfør fra Estland fikk sitt livs sjokk nordpå, da vogntoget fra Posten tok en kjempesjanse! Han filmet det hele.

En estisk sjåfør reagerer på det han mener er hasardiøs kjøring. Foto: Skjermdump fra Youtube
En estisk sjåfør reagerer på det han mener er hasardiøs kjøring. Foto: Skjermdump fra Youtube
Sist oppdatert

En vogntogsjåfør fra Estland ante fred og ingen fare der han kjørte på veien nær Storslett i Troms. Rundt en sving, uten noen form for varsling møter han på en lastemaskin som står (eller beveger seg sakte) i motgående kjørefelt. Bak maskinen er det en bil med varsellys på taket. I det det estiske vogntoget nærmer seg, kjører en rekke biler forbi.

Det går i for seg greit, selv om man har vikeplikt når man har hindringen på sin side, men siste kjøretøy ut er et vogntog fra Posten som tar en stor sjanse i det han velger å kjøre forbi, selv om det kommer et vogntog i møte. Heldigvis klarte den estiske sjåføren å stanse, men det var på hengende håret. Det var bare ca. en meter igjen til siden av vogntoget i det han får stanset.

På telefon til redaksjonen er han oppgitt over at yrkessjåfører tar slike sjanser. I dette tilfellet er det heller ikke en utlending som kjører uvettig som vi så ofte får høre, men et vogntog fra norske Posten. Episoden inntraff i slutten av november i fjor. For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at klokkeslettet på videoen ikke stemmer.

Video

Denne saken ble første gang publisert 14/03 2015, og sist oppdatert 06/04 2017