Her er de første Scania S730 levert i Norge

Det var flere grunner til feiring hos Norsk Scania AS avd Stavanger i dag.

Fornøyde karer. Fra venstre: Arild Netland, Kjell Haugland og Tor Helge Undheim. Nå begynner firmafargene å komme på veien.
Fornøyde karer. Fra venstre: Arild Netland, Kjell Haugland og Tor Helge Undheim. Nå begynner firmafargene å komme på veien. Foto: Scania
Sist oppdatert
Sørum fikk sin nye bil i går - en flott R580.
Sørum fikk sin nye bil i går - en flott R580. Foto: Scania

De to første nye Scania S 730 ble i dag levert til Ørland Transport AS. I tillegg ble Scania nr 50 levert til Ørland Transport AS siden 2007.

Det forteller distriktsjef Arild Netland i Norsk Scania til tungt.no. Vi er stolte av å levere de to første Scania S730, og vi er stolte av et tett, godt og langvarig samarbeid hvor vi får mulighet til å levere bil nummer 50 til en og samme kunde, fortsetter han.

En annen kar som kanskje er verdt en skål er også selger Tor Helge Undheim. Det er han som har spesifisert og solgt alle 50 bilene til daglig leder hos Ørland Transport, Kjell Haugland.

Haugland og Ørland Transport har forøvrig bestilt ytterligere syv biler som blir levert tidlig neste år.

Vi vet. De var ikke først i landet av den nye generasjonen. I går leverte Norsk Scania Oslo byens første R580. Den gikk til Sørum Transport.

Men Ørland var iallefall først med S730.

Vi gratulerer dem begge. Det betyr også at vi fremover vil kunne se Scanias nye modeller i norske firmafarger. Vi gleder oss!

De to første S730 gikk til Ørland.
De to første S730 gikk til Ørland. Foto: Scania

Denne saken ble første gang publisert 23/11 2016, og sist oppdatert 06/04 2017