HMF med ny mann, ny bil og nytt servicekonsept

Øker tilstedeværelsen i Bergen.

HMFs satser også på å ta kontroller på lokasjon hos kundene fremover.
HMFs satser også på å ta kontroller på lokasjon hos kundene fremover. Foto: HMF
Sist oppdatert
Martin Hauge fra Bergen har vært ansatt i HMF siden juni. I perioden til bilen var på plass denne uken har Martin fått opplæring og har jobbet på fabrikken i Danmark samt sammen med de mest erfarne serviceteknikere ved hovedkontoret på Minnesund. Nå gleder han seg til jobben fremover.
Martin Hauge fra Bergen har vært ansatt i HMF siden juni. I perioden til bilen var på plass denne uken har Martin fått opplæring og har jobbet på fabrikken i Danmark samt sammen med de mest erfarne serviceteknikere ved hovedkontoret på Minnesund. Nå gleder han seg til jobben fremover. Foto: HMF

HMF øker tilstedeværelsen i Bergen med mobilt servicekonsept.

Det fremgår av en pressemelding der HMF skriver at de har ansatt servicetekniker og investert i servicebil. Bilen er innredet med noe av det fremste og beste verktøyet som er å få til slike biler. Det kan nevnes blant annet gass, luftkompressor, sveiseaggregat og verktøy for å presse hydraulikkslanger. Alt er montert på tromler slik at det er lett å komme til, fortelles det i meldingen.

Service og årlige kontroller på lokasjon

- Ved å innføre et mobilt servicekonsept er vårt mål å kunne hjelpe kunder der de er. Dette være seg der de arbeider eller på deres lokasjoner.

Kranene våre er høyteknologiske og vi ser at utviklingen går imot at en stor grad av behovet er knyttet opp mot feilsøking og brukertilpasninger via dataverktøy, samt skifte av enklere komponenter.

Dette, samt at vi også planlegger å kunne gjøre servicer og årlige kontroller på lokasjon, bidrar til at vi i større grad enn tidligere kan lykkes med et mobilt servicekonsept, forteller daglig leder i HMF Norge, Annbjørn Vasdal.

Denne saken ble første gang publisert 07/09 2016, og sist oppdatert 06/04 2017