Leder i TransportMagasinet

Høstens store happening!

Torsdag braker TRANSPORTmessa løs.

Tormod Magelssen, redaktør i TransportMagasinet.
Tormod Magelssen, redaktør i TransportMagasinet.
Publisert Oppdatert
Er på messa! Nye DAF XF.
Er på messa! Nye DAF XF.
Tatra vekker oppsikt. Du ser den på messa.
Tatra vekker oppsikt. Du ser den på messa.
Denne har du ikke sett før. Nye Renault er på plass.
Denne har du ikke sett før. Nye Renault er på plass.

I skrivende stund er sommeren på hell, men sensommer og høst har en egen sjarm det også. Ikke minst i år da i alle fall denne redaktøren har hatt en solfylt og varm sommer (da den omsider satte i gang).

Jeg har rett og slett fått ladet batteriene og går inn i høsten med flere forventninger. Hva betyr høsten for meg? Jobbmessig betyr det at det er seks utgaver av TransportMagasinet som skal fylles før julen ringes inn.

Det igjen betyr flere reiser i inn- og utland for å sanke stoff til bladet. Det igjen betyr hyggelige samtaler med dere lesere, som igjen betyr interessante tips som vi i redaksjonen kan jobbe videre med. Men først og fremst betyr det at det er tid for høstens store nasjonale messe - TRANSPORTmessa på Gardermoen.

Vårt eget unike messekonsept som så mange har latt seg begeistre av. Ja faktisk så mange at vi i år har rekordpåmelding til messa med 190 utstillere. Disse har alle som en noe å melde på messa vår. Det er nemlig ikke som på en del andre messer snakk om firmaer som selger elgpølser, eller representanter for diverse havner rundt om i landet. Nei da!

Det er faktisk snakk om firmaer som leverer produkter og tjenester som er direkte relatert til den veigående transportbransjen. Og enda morsommere er det at vi med hånda på hjertet kan si at ingen av utstillerne har måttet la seg overtale til å delta.

De har faktisk "banket på messedøra vår" og bedt om å få delta. Det er intet mindre enn fantastisk, og jeg vet at kollega og "messegeneral" Bjørn Magnussen synes dette er superhyggelig. For er det en kar som virkelig har stått på for å få gjennomført dette messekonseptet, år etter år, helt fra Biri-tiden og til de siste års messer på Gardermoen, så er det ham.

Og det til tross for at det ikke har manglet på tvilere til om dette kunne la seg gjennomføre. Vel, i år gjennomfører TransportMagasinet sin syvende messe, etter å ha gjennomført tre messer på Biri og tre messer på Gardermoen fra før. Alle messene er med tanke på best mulig synlighet for utstillerne, og det til en lavest mulig pris.

I år har vi flyttet messa til september og føler at dette er den rette tiden å arrangere TRANSPORTmessa på. Vi kan tilby flere nyheter enn noensinne på årets messe. Ikke bare hos lastebilimportørene som omtrent uten unntak kan vise fram splitter nye modeller, men også hos svært mange av de andre utstillerne.

Er man "på kjøpærn" og vet hva man ser etter, så finner man det mest sannsynlig på Gardermoen disse dagene. Som seg hør og bør har vi også satset på bedre matservering enn tidligere, dessuten gjør vi ekstra stas på sliterne som sitter bak rattet på lastebilene sine, dag ut og dag inn. Vi arrangerer nemlig en herlig Truckers Night med topp musikk og stemning på fredagskvelden. Du kommer vel?

Ellers setter vi stor pris på om nettopp DU kommer innom oss på standen der vi i redaksjonen holder til. Stikk innom for en hyggelig lastebilprat, og har du noen gode tips til oss så setter vi ekstra stor pris på det!

Er på messa! Scania Longline.
Er på messa! Scania Longline.