Illusjonist tryller fram FH

Sist oppdatert
Foto: Foto: Göran Rosengren

Lanseringen av nye Volvo FH, det største som har skjedd i Volvos historie, er en nøye koreografert øvelse for å få maksimal effekt. Bortsett fra de mange maskerte testbilene som har rullet rundt om på europeiske veier, kom den meget imponerende videoen der en balansekunstner "spaserer" på line mellom to av de nye FH-trekkvognenes semitrailere.

Les også: Dette er nye Volvo FH

Stuntet la de ut på YouTube der filmsnutten til nå har blitt vist utrolige 5,4 millioner ganger. Snakk om PR-stunt! Og som om ikke det skulle være nok så har de også annonsert en heldags festival i Göteborg lørdag førstkommende, der en rekke kjente svenske artister skal delta.

Les også: Festival-show etter FH-lansering

Selv er vi invitert til lanseringen i Scandinavium i Göteborg onsdag kveld, til en "grand gala-aktivitet, en kveld fylt av magi og underholdning", som det står å lese i vår personlige invitasjon. Der samles media fra hele Europa, sammen med 600 kunder og andre spesielt inviterte. Men hva skal skje som er så magisk?

Skal trylle frem en FH?

Tradisjonen tro så liker vi å avsløre nyheter før de egentlig skal avsløres. Vi viste Volvos spionbil som en av de første i Europa, vi avslørte den uavhengige forstillingen først av alle, vi viste bilder av nye FH før noen andre, og nå har vi jammen tenkt å avsløre noe av det som skal skje i Scandinavium onsdag kveld. For etter hva vi har grunn til å tro er det ikke bare en floskel at vi skal oppleve en magisk aften. Det er nemlig en av verdens beste illusjonister, Joe Labero, som antagelig skal "trylle fram" Volvos viktigste lastebilmodell noen sinne.

Med verden som arbeidsplass

For de av dere som ikke vet hvem Joe Labero er så kan vi fortelle at han er svensk, bosatt delvis i Australia, delvis i Sverige. Han er 48 år gammel og født i Alvesta og har i dag hele verden som arbeidsplass. Blant de utrolige triksene hans kan vi nevne at han har tryllet bort fly, biler, seg selv, ja til og med sitt publikum. Han er også fingerferdig utover det som er normalt. Artikkelforfatteren har selv opplevd Joe Labero live tidligere og satt lamslått tilbake.

Ankom Gøteborg

Og hvordan kan vi være så sikre på at nettopp denne verdenstjernen skal stå for lanseringen? Jo, på nettstedet www.vinterfall.com har man lagt ut bilder av Labero som ankommer i limousine til en generalprøve i Göteborg. Der står det også å lese at dette blir det største showet i Göteborg i år og at det hele skal skje omkring den datoen da Volvos gala-forestilling går av stabelen. I tillegg vises flere riggebilder som ser ut til å være tatt inne i Scandinavium. På et av bildene ser vi Joe Labero "himself".

Vi gleder oss til en magisk aften med Volvo og Joe Labero, men håper Volvo vet hva de gjør? Er ikke magikeren mest kjent for å få store gjenstander til å forsvinne?

Les også: FH kommer med uavhengig forstilling og tannstangsstyring

Les også: Uavhengig forstilling - når kommer de andre?

Denne saken ble første gang publisert 04/09 2012, og sist oppdatert 07/04 2017