K. Simonsen Storbilsenter AS:

K. Simonsen Storbilsenter blir Iveco-verksted

K. Simonsen Storbilsenter er nytt autorisert serviceverksted for Iveco i Harstad-området.

K. Simonsen Storbilsenter AS i Harstad er blant annet servicepunkt for DAF. Nå har de også blitt servicepunkt for Iveco.
K. Simonsen Storbilsenter AS i Harstad er blant annet servicepunkt for DAF. Nå har de også blitt servicepunkt for Iveco.
Publisert Oppdatert

K. Simonsen Storbilsenters administrasjon, verksted og storbilvask flyttet inn i nye lokaler på totalt 2600 kvm for et år siden. Harstad-bedriften beskjeftiger syv medarbeidere og kan tilby daglig direkte levering av reservedeler fra Ivecos sentrallager.

- Vi gleder oss meget til samarbeidet med K. Simonsen Storbilsenter ettersom verkstedet er kjent for å yte en særdeles god service til sine kunder, både når det gjelder varebiler og tunge lastbiler.Etter at Harstad Sentralverksted gikk konkurs i vår har vi fått flere henvendelser fra verksteder som var interessert i et samarbeid med Iveco, og valget falt altså på K. Simonsen Storbilverksted , sier Ivecos salgssjef Rolf Eriksen.

Klare

Og ved K. Simonsen Storbilsenter er de klare for oppgavene.

- Vi er allerede i full gang og har det nyeste diagnoseutstyret fra Iveco. Vi har deltatt på tekniske kurs, så vi føler oss godt rustet til å betjene så vel nye som gamle Iveco-kunder, sier Arne Småback hos K. Simonsen Storbilsenter.

Salget i Harstad-området betjenes av Transportcentrum i Tromsø. Leif Arne Martinsen i Transportcentrum er glad for gode servicemuligheder i Harstad. Han har en del kunder som kjører til Harstad, og de har lenge savnet et servicepunkt der. Martinsen er svært tilfreds med att K. Simonsen Storbilsenter nå blir autorisert serviceverksted for Iveco.

I tillegg til å være serviceverksted for Iveco så er K. Simonsen Storbilsenter også servicepunkt for DAF.