Ahlin tilbake i topplederstolen i Volvo Norge

Karstein Ahlin er ansatt som administrerende direktør for Volvo Trucks Norge. Han erstatter Torbjörn Wilson.

Karstein Ahlin, Volvo Trucks Norge.

FOTO: WERNER JUVIK
Karstein Ahlin, Volvo Trucks Norge. FOTO: WERNER JUVIK
Publisert

- Karstein Ahlin har lang erfaring i Volvo Norge, og gjorde en strålende jobb som fungerende administrerende direktør, sier Anna Müller i en pressemelding i dag. Hun e4r styreleder i Volvo Norge.

- Selv om det forelå andre planer for han i Volvo-konsernet, ser vi at Ahlin vil være den perfekte lederen for det norske markedet, fortsetter hun.

Ahlin ble ansatt i Volvo Norge tilbake i 2014 som Transport Solution manager, men steg raskt i gradene. Siden 2016 har han hatt stillingen som direktør for servicemarked. Fra det ble kjent at Waldemar Christensen tok over som Vice President Sales and Offering på hovedkontoret i Gøteborg, var Ahlin fungerende administrerende direktør i det norske markedet.

Tungt.no meldte 25. mai at Torbjörn Wilson var ansatt i stillingen, men Volvo opplyser nå at han trekker seg fra stillingen av personlige årsaker.

Karstein Ahlin tiltrer derfor stillingen med umiddelbar virkning, og kommenterer det slik:.

- Nå var jeg egentlig på vei til andre utfordringer i Volvo, men jeg var ikke i tvil når denne muligheten oppsto, nå gleder jeg meg til å ta fatt på en spennende reise sammen med de ansatte i Volvo Norge og vårt forhandlerapparat.

- Vi står foran en spennende høst med lansering av hele fire nye lastebiler, som både vi, våre forhandlere og ikke minst kundene våre har store forventninger til.