Konkursåpning for Vlantana Norge AS

Foruten Vlantana Norge AS, er det fortsatt gledelig få aprilkonkurser. Men på listen finner vi dessverre også en riktig god gammel kjenning for mange av leserne.

Ikke bare oppbud, det er nå også åpnet konkurs hos Vlantana Norge AS
Ikke bare oppbud, det er nå også åpnet konkurs hos Vlantana Norge AS Foto: Faksimile fra TransportMagasinet
Sist oppdatert

KONKURSER: Tungt.no har fulgt konkursutviklingen ekstra nøye nå i april.

I kjølvannet av korona er det spådd kraftig økning i konkurser i godstransport, men den lar definitivt vente på seg. Dette i sterk motsetning til Sverige, hvor økningen har vært påtagelig.

Til og med i dag 30. april, er det kun registrert 6 konkurser inne godstransport på vei i Norge. Det er et av de laveste månedstallene på svært lenge (men vi tar et lite forbehold om at konkurser åpnet i dag ikke kommer på listen før i morgen).

En gang var Vlantana trekkplaster på Transport og logistikk-konferansen med denne bilen.
En gang var Vlantana trekkplaster på Transport og logistikk-konferansen med denne bilen. Foto: Haakon Førde, arkiv

Av de virkelig store navnene finner vi bare ett: Vlantana Norge AS. Konkurs ble åpnet i går 29.04.2020, etter oppbud som vi tidligere har meldt om.

Krav i boet kan meldes bostyrer, Adv. Erling Opdal, Postboks 2944 Solli, 0230 OSLO, e-post [email protected];[email protected] innen 02.06.2020.

Første skiftesamling blir holdt 28.05.2020 kl. 14:00 i Øvre Romerike tingrett, rettssal 4, Tinghuset, Pakkhuset 26, Eidsvoll.

Konkurs er selvsagt heller ikke bra for de fem andre godstransport-foretakene i april, men ett er litt ekstra trist:

Åge Widme Transport AS. Widme har vært en profil i bransjen i både en og tre mannsaldre, og som våre lesere nok husker godt fra både bladet TransportMagasinet og Tungt.