Arne Thorsen Spedisjon AS:

Lastebil stjålet!

Natt til fredag tok tyvene seg inn i en Volvo FM tilhørende Arne Thorsen Transport AS i Skien. Samme natt var det et innbrudd i en av nabobedriftene der det forsvant snøfresere og andre dyre varer. Har du sett noe?

Natt til fredag ble en Volvo FM, tilsvarende denne, stjålet fra Arne Thorsen Spedisjon AS i Skien.
Natt til fredag ble en Volvo FM, tilsvarende denne, stjålet fra Arne Thorsen Spedisjon AS i Skien.
Publisert Oppdatert

En gang etter klokka 23 torsdag kveld tok biltyver seg inn i en av lastebilene til Arne Thorsen Spedisjon AS i Skien. Først brøt de opp dørlåsen, før de tok knekken på rattlås og fikk koblet det elektriske så lastebilen startet. Det er snakk om en treakslet Volvo FM jevnlastbil med skap og bakløfter i de lett gjennkjennelige fargene til Arne Thorsen Spedisjon.

Vi snakket nylig med en representant for selskapet og han kunne fortelle at det samme natt var et innbrudd i en bedrift i nærheten. Der skal det ha forsvunnet dyre objekter som snøfresere og muligens ATV-er. Det er med andre ord ikke helt usannsynlig at bilen som ble stjålet fra Arne Thorsen Spedisjon skulle brukes til å frakte tyvgods. Til avisa Varden opplyser Politiet at de har vært på stedet og sikret seg spor.

- Vi har også iverksatt flere tiltak, blant annet har vi ekstra sjekkpunkter ved grenseoverganger og ferjeforbindelser til utlandet, sier operasjonsleder Åge Halvorsen i Telemark politidistrikt, til Varden.

Hos Arne Thorsen Spedisjon regner de med at lastebilen enten er kjørt ut av landet, eller er gjemt unna et sted i Norge. Har du tips i sakens anledning så tar du kontakt med Politet, eller ring 900.34.344 som er vakttelefonen til Arne Thorsen Spedisjon AS.