Lysten på en "old school"?

DAF Norge lokker med en godbit på transportmessa. Matt, svart XF med pinstripin. Hotrod er tydeligvis in i lastebilmiljøet.

Less is more, smiler Atle Havig (t.v.) og Vidar Melleby hos DAF Norge AS.
Less is more, smiler Atle Havig (t.v.) og Vidar Melleby hos DAF Norge AS.
Publisert Oppdatert
Skummelt stilig, spesielt i mørket.
Skummelt stilig, spesielt i mørket.

Vidar Melleby har lenge hatt tegningene hengende på kontoret, men han turte ikke ta skrittet fullt ut før han fant en medsammensvoren i Atle Havig.

Begge to gamle hotrod'ere, som tok avgjørelsen i mars. - Sjefen vet ikke om den en gang. Vi har bare sagt at vi bygger en bil til messa, smiler Vidar.

Og messebil har det blitt. Publikumstekke har den i stort monn. Nå håper de å finne rette kunden i løpet av tre messedager. En som er entusiast nok til å slå til.

- Vi håper jo den som kjøper den er glad i pusseskinn, medgir de to. Svart krever sitt. Her er det matt i tillegg. Alt er lakkert og pinstripingen er ekte vare. Ingen folie her i gården.

De har bygget en motvekt til den tradisjonelle blanke lakken og motivlakken. - Det blir jo nesten som en kavalkade over alt som har vært på kino det siste året, mener Vidar.

DAF'en han og kollegaen har tenkt ut, har vikke uventet vært i Danmark hos Stiholt for bearbeiding og kom til Norge for bare noen dager siden.

- Rødt sikkerhetsbelte og gule lys "all over" gjør den nesten skummel, sier Atle og legger til at lysene nok må endres litt før myndighetene kan kontaktes.

- Får vi solgt denne, har vi allerede planene klare for å bygge både nummer to og tre, men vi lover at ingen vil bli like, sier de to entusiastene.

Så kjenner du en gnist av nysgjerrighet ut fra disse bildene, er det bare å legge turen innom Gardermoen.

Vi ser heller ikke bort ifra at en eventuell nybakt eier vil få litt oppmerksomhet fra TransportMagasinet.

Matt svart og ekte pinstriping. Hot stuff på transportmessa.
Matt svart og ekte pinstriping. Hot stuff på transportmessa.
Løp og kjøp!
Løp og kjøp!