Første MAN Performance Line i Norge

Denne er det kun laget 100 av - Norges første gikk til Thermotank AS.

Fredag ble landets første Performance Line overlevert. 
Fredag ble landets første Performance Line overlevert. 
Sist oppdatert

MANs topputgave av TGX ble vist på IAA ved tampen av fjoråret. Pent lyssatt og med lukket grill sto den der og iscenesatte seg selv: Performance Line.

Kikker man litt ekstra på grillen, ser vi at den er mer lukket enn vi er vant til. Utgaven har dessuten en spesiell utstyr- og stylingpakke. Det er kun produsert 100 eksemplarer av denne spesialmodellen.

Nå er første utgave av arten levert her i landet. Den ble overlevert fredag til Thermotank AS.

Bilen ble utlevert på Fjellhamar av produktsjef hos MAN Arne Tvenge til dens nye eier Egil Emdal.&nbsp;<div><br></div>
Bilen ble utlevert på Fjellhamar av produktsjef hos MAN Arne Tvenge til dens nye eier Egil Emdal. 

Trekkvognen er av typen MAN TGX 26.640 6x4 LLS og skal brukes til å trekke tanksemitrailer. Dette er også den første MAN med 640 hk som er utlevert i Norge.

Vi så Performance Line for første gang på IAA i fjor.&nbsp;
Vi så Performance Line for første gang på IAA i fjor. 

Thermotank AS ble stiftet i juli 2008 og hadde sitt opphav i Emdal Transport & Spedisjon AS. De har totalt over 40 års erfaring innen tanktransport. De transporterer alle typer oljer og væsker, både ADR klassifisert og det som krever temperaturkontroll. Hovedsakelig driver de med transport av fiskeoljer og flytende produkter innen fiskeindustri og Omegaproduksjon.

Her er noen av detaljene: MAN Media Paket Navigation Professional inkl. lydanlegg, &nbsp;Multifunksjons skinnratt, Innvendig kledning i skinn og setetrekk i skinn-Alcantara-utførelse og pregning MAN-løve på hodestøtten.&nbsp;<div><br></div>
Her er noen av detaljene: MAN Media Paket Navigation Professional inkl. lydanlegg,  Multifunksjons skinnratt, Innvendig kledning i skinn og setetrekk i skinn-Alcantara-utførelse og pregning MAN-løve på hodestøtten.