Nå er det førstemann til mølla!

... men du må melde deg på innen i morgen, torsdag klokken 14.00!

Foto: www.foto-text.com
Publisert Oppdatert

De siste ukene har stått i TRANSPORTmessas stjernetegn for oss i redaksjonen. Allikevel finnes det visstnok en verden utenfor vår lille boble der tiden ikke står stille, og der tidsfrister fortsatt er en del av de gyldige lover.

Hva vi på finurlig vis forsøker å bortforklare er at vår gode samarbeidspartner Expert-reiser gjentatte ganger har kontaktet oss for å fortelle at vi snart må sette strek for påmeldinger til en av årets store bilshow - nemlig turen vår til Le Mans der vi skal oppleve EM i Truck-racing og være med MAN backstage.

Kanskje får du også vite litt om hvordan vinnerteamet fra fjorårets Le Mans runde - Lion Trucks Racing - henter ut 1200 hester fra en MAN 480.

Vi har bedt om noe mer tid og noen flere plasser. I skrivende stund er vi en flott gruppe mennesker, men vi er lovet en håndfull plasser til.

Turen starter på Gardermoen fredag 11. oktober kl. 17.25 og vi er tilbake søndag 13. oktober kl. 23.45

Ankepunktet er at vi har dårlig tid. I klartekst har vi påmelding frem til i morgen, torsdag klokken 14.

Blant det råeste

Da vi møtte Petter Solberg på TRANSPORTmessa, spurte vi ham om hva han synes om Truckracing på LeMans. Først så han på oss og spurte om vi aldri hadde vært der?

Nei, det måtte vi bare innrømme å aldri ha vært. Så sprekker Solberg opp i et smil og utbryter at truckracing er blant det råeste når det gjelder bilshow.

Vel, dette er vel reklame nok?

Ta kontakt, men gjør det kjapt

Uansett - vi får ofte spørsmål om turen. Er det noe du lurer på, er det selvsagt bare å ta kontakt - men gjør det kjapt.

Du kan kontakte arrangøransvarlig Bjørn Magnussen i TM, eller Linda på Expertreiser.

Vi har laget en flott tur-annonse også. Du finner den her.

Mer reiseinfo og muligheter for påmelding finner du også på www.TM-tur.no.

Foto: www.foto-text.com