NLFs medlemsblad får ny redaktør

Norges Lastebileier-Forbund sitt medlemsblad skifter navn til NLF-magasinet, og Tore Bendiksen er ansatt som redaktør. Det nye bladet kommer ut fra og med juni. Tore vil også få ansvaret for nyheter på organisasjonens nettsider.

- Vi skal videreføre stolte tradisjoner fra BNT og gi NLF et blad å være stolt av, forteller Bendiksen. Her poserende på et privat foto.
- Vi skal videreføre stolte tradisjoner fra BNT og gi NLF et blad å være stolt av, forteller Bendiksen. Her poserende på et privat foto.
Publisert Oppdatert

Norges Lastebileier-Forbund har ansatt Tore Bendiksen, 53, som redaktør for forbundets medlemsblad. Det skifter navn fra BNT til NLF-magasinet til sommeren. Tore Bendiksen har de siste 9 årene arbeidet som journalist i Finansavisens ukentlige motormagasin, ved siden av ulike engasjement i TV-bransjen.

Tore har i hele sin yrkeskarriere arbeidet som journalist i ulike magasiner, bl.a. i bilbladet Drive og teknologimagasinet Lyd & Bilde, og har en variert og allsidig journalistisk bakgrunn, både som skrivende journalist og fra TV. I mange år produserte han også programinnslag for bl.a. NRK, TV2, TV3 og TVNorge, til motorsportprogrammer som Grønt Lys, KNA Hjulspinn m.fl.

Bendiksen skal også ha stillingen som nyhetsredaktør på NLF sine nettsider.

- Etter at nåværende redaktør i Bladet Norsk Transport, BNT, takket nei til å være med over i det nye bladet NLF-magasinet, er jeg svært glad for å ha rekruttert Tore Bendiksen til Norges Lastebileier-Forbund, sier administrerende direktør Geir A. Mo.

Tore Bendiksen gleder seg til å ta fatt.

- Å produsere og utgi NLFs medlemsblad, NLF-magasinet, er en stor og viktig utfordring som jeg gleder med til å ta fatt på, sammen med forbundets øvrige medarbeidere.

Både medlemmer og andre lesere av bladet skal gjennom våre nyheter se at NLF arbeider for dem. Våre artikler skal være lettleste, refererende, ta standpunkt og stille spørsmål, samt om mulig by på både glede og underholdning, sier Bendiksen.