Førstemann til mølla:

Noen ledige plasser igjen!

Denne gangen ble det heldigvis ikke utsolgt på noen få timer, slik tilfellet har vært de siste årene. Da har nemlig 50 forventningsfulle fått reise, mens andre har havnet på en venteliste.

Vi har fortsatt fire ledige plasser på årets USA-tur, men da må du melde deg på raskt!
Vi har fortsatt fire ledige plasser på årets USA-tur, men da må du melde deg på raskt!
Publisert Oppdatert
Show-lastebilene i USA går "uttapå" det meste!
Show-lastebilene i USA går "uttapå" det meste!
- Det kan ikke beskrives!
Reisedeltager på tidligere tur

Første mann til mølla har bokstavelig talt vært gjeldende for påmelding til våre USA-turer. De siste årene har dette vært målt i timer – ikke dager. I den grad det er heldig at den norske krona står svakere mot amerikanernes fetere Dollar, har dette dempet temperaturen noe på den glohete pågangen som har været til stede for våre turer til snutebil-landet USA.

Fire plasser

Vel, vi har nå ikke flere en fire ubesatte plasser igjen. Men er du er en av dem som enten har trodd turen har vært utsolgt på få timer, eller at du i ettertid tenker at en tur til USA 18. – 29. mars hadde gjort seg godt? Ja så er du velkommen til å bli med.

Du finner forresten info om turen HER og også reportasjer fra tidligere turer. Dersom du måtte lure på hva resepten på våre turer er, kan vi i kortversjonen fortelle at den består av trivelige utøvere fra transportbransjen med et visst forhold til lastebiler, men resten må du bli med og oppleve selv, skal vi låne en velbrukt setning fra tidligere deltakere.

Vår 10. USA tur!

Neida, ingen jubileumstur i den forstand, for vi har deltakere som har vært med nesten hver gang, og som synes hver tur er sitt jubileum, sin ferie eller hvordan de opplever turene. Andre er med av og til, men hver eneste gang har vi også en rekke helt nye reisedeltakere som ikke tidligere har vært i USA, og som alltid ender opp med samme setning: - Det kan ikke beskrives!

Er du nordfra?

Vi har tillatt oss selv og si det før, med begrunnelse av at nordlendinger er de med lavest reisestatistikk på USA-turene våre, triveligere reisefølge enn nordlendinger finner man ikke. Basta! Dog uten at dere andre som er med ikke er utrivelige – forstå oss rett dere!

Er du interessert kontakt turansvarlig Bjørn Magnussen på e-post: [email protected] eller telefon 913 42 960, senest mandag 9.februar kl. 12:00. Fortsatt etter prinsippet første-mann-til-mølla.

På TMs USA-turer finner man fort tonen med andre reisedeltagere. Her en del av deltagerne på fjorårets tur.
På TMs USA-turer finner man fort tonen med andre reisedeltagere. Her en del av deltagerne på fjorårets tur.