Ny Bring-terminal åpnet

Terminalen har strengt tatt vært i drift én uke, men i går var det offisiell åpning av den nye terminalen i Mo i Rana.

Konsernsjef Dag Mejdell foretok den offisielle åpningen av Helgelandsterminalen.
Konsernsjef Dag Mejdell foretok den offisielle åpningen av Helgelandsterminalen. Foto: Bring
Sist oppdatert

Her skal Posten Norge samle post- og pakkeproduksjon.

Helgelandsterminalen blir et nav for pakke- og godsproduksjon i Nordland, og gjør at kunder i området får én dag raskere distribusjon til mottakere med postnummer til og med 7999.

- Helgelandsterminalen gir mer effektivt drift og gode arbeidsforhold, samtidig som nærheten til jernbanen styrker Posten og Brings konkurransekraft.

Den nye terminalen gjør blant annet at vi kan flytte pakkesortering fra Trondheim til Mo i Rana, sier konsernsjef Dag Mejdell i en pressemelding.

Terminalen huser pakker, gods, termo og post. Den har et areal på ca 3.000 kvadratmeter. I underkant av 100 medarbeidere vil ha sin arbeidsplass her.

Terminalen er en del av strategien med å etablere fellesterminaler for flere deler av virksomheten over hele landet. Totalt investerer Posten Norge fire milliarder kroner i ny terminalstruktur.
Terminalen er en del av strategien med å etablere fellesterminaler for flere deler av virksomheten over hele landet. Totalt investerer Posten Norge fire milliarder kroner i ny terminalstruktur. Foto: Bring

Denne saken ble første gang publisert 07/06 2016, og sist oppdatert 06/04 2017