Ny mann i Volvo-toppen

Bjørn-Inge Haugan (46) er ny direktør for kommunikasjon, PR og marked i Volvo Norge AS

- Det blir utrolig spennende å jobbe i en helt ny bransje, som er dynamisk og med en voldsom konkurranse, sier Bjørn-IngeHaugan.
- Det blir utrolig spennende å jobbe i en helt ny bransje, som er dynamisk og med en voldsom konkurranse, sier Bjørn-IngeHaugan. Foto: SpareBank 1 Østlandet
Publisert Oppdatert

Ny og ny... I følge pressemelding i dag begynte Haugan allerede 1. mars som direktør for kommunikasjon, PR og markedsføring i Volvo Norge AS, og ble dermed en del av ledergruppen i selskapet.

Haugan kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i SpareBank 1 Østlandet. Han har tidligere erfaring fra stillinger i bla. Telenor og Canal Digital, senest som direktør for marked og crm.

Bjørn Inge er utdannet innen kommunikasjon og markedsføring fra IHM Business School og BI, og er bosatt på Gjerdrum i Akershus.

- Vi er godt fornøyd med å få Bjørn- Inge med på laget, sier Waldemar Andre Christensen, administrerende direktør i Volvo Norge. Han har en spennende bakgrunn som passer godt med de utfordringer og målsettinger vi har i tiden framover.