Ny mann skal lede disse transportselskapene

Elvrum Transport har ansatt Karl Ivar Nilsen (52) som daglig leder i Elvrum Transport AS, samt i Elvrum’s datterselskap Sættem Transport AS fra og med 1. september 2016. 

Karl Ivar Nilsen (t.h.) er fra 1. september ny mann i førersetet hos Trøndelagsbedriftene.
Karl Ivar Nilsen (t.h.) er fra 1. september ny mann i førersetet hos Trøndelagsbedriftene.
Sist oppdatert

- Ansettelsen er en del av vår strategi for å oppnå ytterligere posisjonering, samt å bidra til økt vekst og større markedsandeler i transportmarkedet, sier styreleder Roy Elverum i en pressemelding til tungt.no.

- Karl Ivar har lang erfaring og bred kompetanse om bransjen og markedet. Han har blant annet vært administrerende direktør i Cargolink AS og tilhørende selskaper og vil være en sterk bidragsyter til at vi vil oppnå våre målsetninger fremover.

Elvrum Transport AS og Sættem Transport AS har i dag ca 50 ansatte og en materiellpark bestående av 35 vogntog og 5 kranbiler, i tillegg til 300 utleiecontainere.

- Det vil bli spennende og utfordrende å starte med nye oppgaver og målet mitt er at Elvrum Transport og Sættem Transport skal bli et "lokomotiv" i  trøndersk transportnæring. Dette skal vi oppnå ved å tenke sikkerhet og grønt miljø. Videre skal vi ha høyt fokus på seriøsitet, innovasjon og våre kunder sier Karl Ivar Nilsen.

Også nåværende daglig leder, Stig Elvrum, er full av entusiasme og forventing til endringen, og forteller at det slett ikke ligger noe dramatikk bak skiftet av daglig leder. - Vi har satt som mål at arbeidsfordeling, organisasjon og min framtidige rolle skal være definert innen årsskiftet, sier Stig Elvrum.

Denne saken ble første gang publisert 01/09 2016, og sist oppdatert 06/04 2017