Ny produktsjef i Volvo

Waldemar Andrè Christensen er ansatt som ny produktsjef i Volvo Norge AS.

Waldemar Andrè Christensen
Waldemar Andrè Christensen
Publisert Oppdatert

Han tiltådte stillingen rett etter nyttår da han tok over jobben etter Tom-Eirik Thomassen som sluttet i høst, etter en lang karriere innen Volvo. Waldemar er 36 år og er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har i tillegg juridisk 1. avdeling.

Han kom nå fra Mizzuki Motor AS der han har vært ansvarlig leder siden 2003. Mizzuki Motor har siden starten i 1995 bygget seg opp til å bli en ledende importør innenfor to-og firehjulsmarkedet. Firmaet hadde flere agenturer fra produsenter i Kina, Italia og Spania. Firmaet ble etablert av Waldemars far og har ekspandert kraftig de senere år. Firmaet er fra 1. februar solgt ut av familien.

I tillegg til til studier som førte frem til siviløkonom, har Waldemar studert jus. Han har også vært igjennom Gründerskolen, en fin bakgrunn å ha da han kom hjem i 2003 og satset på farens firma. Waldemar skal i sin jobb som produktsjef blant annet være bindeleddet mellom myndigheter som Vegdirektoratet og Volvo, og Volvo og påbyggere i tillegg til å være en kontakt mot både kunder og forhandlere.

Waldemar er opprinnelig fra Porsgrunn, men er i dag bosatt i Bærum. Han er gift og har to barn.