TRANSPORTmessa 2013:

Ny rekord for TRANSPORTmessa!

TRANSPORTmessa på Gardermoen 2013 ble en stor suksess! 10.489 besøkte messa i løpet av tre dager, og på lørdag var det til tider problematisk å komme fram på messeområdet.

Ny rekord for TRANSPORTmessa på Gardermoen med 10.489 besøkende!
Foto: Vetle Granath Magelssen
Ny rekord for TRANSPORTmessa på Gardermoen med 10.489 besøkende! Foto: Vetle Granath Magelssen
Publisert Oppdatert
Det var til tider enormt mange besøkende på messeområdet. 
Foto: Fredrik Saugstad
Det var til tider enormt mange besøkende på messeområdet. Foto: Fredrik Saugstad

Vår fjerde messe på Gardermoen ble intet mindre enn en gedigen suksess! 190 utstillere fra til sammen åtte land, viste fram det ypperste de kunne tilby transportbransjen på vår markedsplass TRANSPORTmessa på Gardermoen. Nytt av året var at vi hadde flyttet datoen for messa fra våren til høsten, og det så ut til å ha vært et riktig valg. Solfylte messedager med sommerlige temperaturer, sørget for en flott ramme rundt hele messeopplegget.

Og publikum trykket messa til sitt bryst; ikke mindre enn 10.489 besøkende var innom messa de tre dagene den varte. Dette er en solid oppgang fra året før da drøye 9300 besøkte messa. Vi lyver ikke om vi sier at lørdagen var den store messedagen med et hav av mennesker som ønsket å oppleve TransportMagasinets suksessmesse.

Fornøyd

-Jeg har blitt nedringt av fornøyde utstillere som har hatt aktive dager på messa vår. Det viktigste er ikke at det var nesten 10.500 besøkende, men hvem de besøkende var. De som fyller de tallene er et godt verktøy for de som tilbyr sine produkter og tjenester til bransjen. De mange tilbakemeldingene jeg har fått går på at det har vært mindre barnefamilier som bare har vært på en tur hit av ren nysgjerrighet, men desto flere besøkende som faktisk er på leting etter nettopp det verktøyet de trenger i jobben sin eller i bedriften. Det er jo ikke slik at en som vanligvis kjøper en lastebil fra Scania, kjøper en Volvo i stedet fordi han ser en på messa. Det er ikke slik det fungerer. Derimot er de der for å se etter alt det andre de trenger for å utføre jobben sin mest mulig effektivt. Vi kan trygt si at TRANSPORTmessa på Gardermoen er den markedsplassene vi har hevdet den er hele tiden, forteller en meget fornøyd "messegeneral" Bjørn Magnussen.

Han er allerede er i gang med planlegging av neste års messe på Gardermoen som vil gå av stabelen 4. til 6. september 2014.

Overveldet

Ikke bare er vi overveldet over den store oppslutningen fra utstillere og besøkende når det gjelder årets messe. Fredagens spontane konvoi fra Bekkelagskaia i Oslo og opp til trailerparkeringen på messa, tok helt og holdent pusten fra oss. 170 biler deltok i konvoien som fikk en usedvanlig god service fra Oslo-politiet som stilte med motorsykkeleskorte. Vi hadde folk på plass i trailerparkeringen for å hjelpe til å parkere de som ankom. Skal si de fikk litt å henge fingrene i! Det sto nemlig ca. 90 lastebiler og vogntog der fra før av.

Til sammen 260 tunge kjøretøyer krever sitt, men alle fikk til slutt plass i trailerparkeringen.

Faglig prat, god stemning og fint vær på TRANSPORTmessa på Gardermoen 2013. Foto: Fredrik Saugstad
Faglig prat, god stemning og fint vær på TRANSPORTmessa på Gardermoen 2013. Foto: Fredrik Saugstad
Bespisningen foregikk i et enormt sirkustelt. 
Foto: Fredrik Saugstad
Bespisningen foregikk i et enormt sirkustelt. Foto: Fredrik Saugstad