Slik blir du med på vår nostalgiske reise fremover

Nytt år og nye rutiner for bladet "Veteranlastebilen".

Her er en smakebit av neste blad. Fremover må du ha et abonnement for å lese godbitene.
Her er en smakebit av neste blad. Fremover må du ha et abonnement for å lese godbitene.
Publisert Oppdatert

Veteranlastebilen kan nå notere tre fulle årganger siden starten våren 2016. Tar vi med årets første utgave betyr det 23 utgivelser med til sammen 1748 sider transportnostalgi.

I denne 23 utgaven har vi som vanlig et knippe spennende artikler. Alt fra restaurerte lastebiler, noen treffreportasjer, første del av en ny og spennende rutebilhistorie, til gamle bilder som bringer oss inn i nostalgiens verden. Dessuten kan du lese om den spennende historien til DAF, som fylte 90 år i fjor. De eldste DAF lastebilene som fortsatt er i jobb, kan du også lese om. Denne videoen viser de flotte lastebilene.

Vi kutter ut løssalget i 2019

Veteranlastebilen har blitt tatt godt imot, og antall trofaste lesere øker fra gang til gang. Fra den spede start da løssalget dominerte, ser vi nå at abonnement øker kraftig på bekostning av løssalget. Det er en gledelig utvikling som betyr at leserne finner bladet så interessant at de velger å få det hjem i postkassa hver gang, i stedet for å kjøpe bladet i løssalg, noe som ofte er en impulshandling.

Derfor har vi nå besluttet å gå vekk fra løssalg – det er rett og slett ikke lønnsomt mer – vi satser fullt og helt på abonnement. Det er bare nr.1 og nr.2 i år som selges i løssalg, deretter er det bare abonnement som gjelder.

Er du løssalgskjøper og ønsker å fortsette å lese «Norges tyngste veteranbilblad» må du tegne et abonnement.

Det gjøres på flere måter; send en tekstmelding til 2205 og skriv koden VET8 eller send en mail til: [email protected]. Du kjøper da et årsabonnement på bladet til kr. 765,- samtidig får du Veteranlastebilens kalender på kjøpet. Lurer du på noe ta kontakt med vår ansvarlige for abonnement Ronny på telefon 95 01 50 31.

Vi håper du vil være med oss på den nostalgiske reisen videre.