23948sdkhjf

Nytt samarbeid gir over 100 drivstoffstasjoner

Fire aktører går sammen og skaper nettverk over store deler av landet. Tilbudet er rettet mot proffmarkedet.

I en pressemelding i formiddag kan vi lese at Olje- og Energisenteret i Buskerud inngår strategisk samarbeid med Jæren Olje i Rogaland, Agder Olje i Agder og Haugaland Olje på Haugalandet.

Samarbeidet fører til at selskapene nå kan tilby over 100 drivstoffstasjoner i aksen mellom Oslo, Sørvest-landet og mot Bergen. I tillegg vil selskapene ha et tydelig fotfeste på hele det sentrale Østlandet samt i Trøndelag.

Samlet sett vil de fire selskapene representere en omsetning på rundt to milliarder kroner i 2019.

- Samarbeidet er for å kunne vokse i et interessant marked, opplyser daglig leder Ronny Morken i Olje- og Energisenteret.

De fire selskapene har klare vekstambisjoner, og ser samarbeidet som en viktig faktor for å realisere ytterligere ekspansjon i tiden fremover.

Det er i hovedsak det profesjonelle transportmarkedet som er målgruppen for samarbeidet. . Nå kan transportører benytte ett felles drivstoffkort på alle disse stasjonene. Kundene vil ha den samme prisavtalen uansett hvor de velger å tanke kjøretøyene i dette nettverket.

De fire samarbeidende oljeselskapene vil bestå med sitt lokale norske eierskap og fortsette med sine lokale merkenavn.

- Det er viktig for alle å ivareta lokalkunnskapen og kjenne sine egne områder. Det er et av våre fremste fortrinn som aktør i denne bransjen, forteller Brigt Vold som er daglig leder i Jæren Olje.

- Kundene blir stadig større, og de kjører lenger. Mange har etterspurt et mer omfattende drivstoffnettverk, og det kan vi gledelig nok nå tilby, sier Vold.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063