Nytt veteranlastebilblad

Gjett om vi gleder oss til det nye bladet som omhandler transport fra gamle dager.

Tormod Magelssen er selv en veteran som lastebilskribent å betrakte etter mange år som redaktør i Yrkesbil, TransportMagasinet og senest her på tungt. At han lever og ånder for gamle lastebiler er neppe noen ulempe i hans nye jobb som redaktør for Veteranlastebiler. Vi tipper det er rett mann på rett plass der.
Tormod Magelssen er selv en veteran som lastebilskribent å betrakte etter mange år som redaktør i Yrkesbil, TransportMagasinet og senest her på tungt. At han lever og ånder for gamle lastebiler er neppe noen ulempe i hans nye jobb som redaktør for Veteranlastebiler. Vi tipper det er rett mann på rett plass der. Foto: Svein-Ove Arnesen
Sist oppdatert
Slik kan en typisk forside av Veteranlastebilen bli seende ut. Det er bare å glede seg.
Slik kan en typisk forside av Veteranlastebilen bli seende ut. Det er bare å glede seg.

- Dette er en ide jeg har gått svanger med lenge, sier redaktør Tormod Magelssen. Han gleder seg veldig til første utgave kommer omkring midten av mars neste år. - Veteranlastebilen skal dekke alt av transport fra gamle dager.

Veteranlastebilen kommer i første omgang med seks utgaver årlig og vil være å få både som abonnement og i løssalg.

Omhandler alt av transport på gummihjul

- Som type blad vil det ligge mellom TransportMagasinet og Norsk Motorveteran, forklarer Magelssen. Det vil altså omfavne museumsbesøk, lastebilhistorier og bilder fra gamle dager. - Det kan også dukke opp en artig historie eller to om for eksempel en varemoped også, sier han og poengterer at selv om mangfoldet skal komme på plass, er det altså transport på gummihjul det skal dreie seg om.

Her kan du bestille abonnement.

Denne saken ble første gang publisert 23/10 2015, og sist oppdatert 06/04 2017