Nytt vogntog til Nilsen og Kokkersvold

HMK Bilcon har levert nok et vogntog til Nilsen og Kokkersvold AS i Langangen. Vogntoget er bygget for kombinert transport av bensin og flydrivstoff.

HMK Bilcon har levert et nytt vogntog til Nilsen og Kokkersvold AS i Langangen. 
Foto: HMK Bilcon
HMK Bilcon har levert et nytt vogntog til Nilsen og Kokkersvold AS i Langangen. Foto: HMK Bilcon
Sist oppdatert

Nilsen og Kokkersvold AS holder til i Langangen i Porsgrunn, og har aner tilbake til 1956. Som mange vet driver de en omfattende og allsidig transportvirksomhet, med blant annet tanktransport i Skandinavia. De kjører også diesel og fyringsolje lokalt for Esso Energi i Telemark. Før den nyeste investeringen hadde selskapet allerede tankbiler og en tilhenger fra HMK Bilcon.

- Når vi beslutter oss for å investere i en oljetankbil så er det absolutt viktigste parameteret kvaliteten. Der er jo snakk om en investering som vi skal bruke i mange år. God kvalitet gir driftsikkerhet og lang levetid, noe som er viktig for å skape en god forretning, sier Jan Kokkersvold, medeier i Nilsen og Kokkersvold AS i en pressemelding fra HMK Bilcon.

Kombinert

Vogntoget er bygget for kombinert transport av flydrivstoff og bensin. Det stiller særlige krav til vogntoget, som består av en Volvo FH 540 6x2 tankbil med plass til 20.000 liter, og en tilhenger med plass til 26.000 liter. For at tankhengeren skal kunne håndtere begge produkter, er den utstyrt med spesielt utstyr for påfylling, spesielle filtre og skyllesystem, samt mulighet for å ta ut prøver fra tanken.

- Når man skal skreddersy en tankbil med mange spesifikasjoner, samt spesielle krav og ønsker, er det viktig at leverandøren kan lytte og forstå våre ønsker. Her er HMK Bilcon gode å samarbeide med, og jeg synes vi har fått det vi har bestilt, sier Jan Kokkersvold i pressemeldingen.

Denne saken ble første gang publisert 29/04 2015, og sist oppdatert 06/04 2017