23948sdkhjf

Gedigent Volvo-anlegg på Gardermoen

På mandag flytter Volvo Truck Center Jessheim ut av et 42 år gammelt anlegg og inn i et splitter nytt moderne anlegg til vel 92 millioner på Hovinmoen ved Gardermoen.

- Dette har vi sett frem til lenge og det blir et løft for alle ansatte å få ta i bruk et topp moderne, lyst og trivelig anlegg strategisk plassert her i et viktig transport- og logistikkområde, sier daglig leder Ove Kjærstad, som lover full drift på nytt sted fra mandag 11. februar.

Volvo Truck Center Gardermoen er et av syv anlegg eid av Volvo Norge. Nyanleggets utforming og innhold gjør at man forventer en mye mer effektiv drift enn det som har vært mulig i et gammelt anlegg. Det nye anlegget ligger noen hundre meter fra E6 ved avkjøring nord til Jessheim og Gardermoen.

Anlegget er bygd av Fabritius Gruppen etter Volvos spesifikasjoner og leies på en langtidskontrakt. Tomten på 20 mål gir gode muligheter til parkering av så vel kundebiler som bruktbiler. Det er planer om å etablere et bruktsenter for busser på anlegget etter hvert.

- Selve bygget har flate på 3800 m2 og har 6 gjennomgående løp i hovedverkstedet, hver på 36 meter. I tillegg har vi to løp til, et for PKK som også er et ADR – løp så vi kan ta inn lastebiler med farlig gods, og ett kombinert løp for klargjøring- og vaskehall, kan Kjærstad fortelle.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063