23948sdkhjf

SpesialVolvo til Harlem Solution

Første "Ocean Race" utgave i Norge overlevert det relativt ferske firmaet.

I januar i år fortalte Volvos norske høvding, Waldemar Christensen, oss om at det ville komme en Ocean Race-utgave i år. Som mange er kjent med, er dette spesialutgaver av FH og FH 16 med høyt utstyrsnivå. Interiøret er inspirert av sjø og seiling. Dørpaneler, tepper, ratt, oppbevaringsrom og seter har blitt utstyrt med design fra sjø og seiling.

Les også: Ny seilas-Volvo denne uken

Har bestilt 13 nye Volvoer

Den første bilen er nå overlevert i Norge, og det er Harlem Solution i Sarpsborg som trakk det lengste strået denne gangen.

- Vi har bestilt 13 nye Volvo FH, og da syntes vi det var litt artig å begynne med denne spesialutgaven, forteller Dag Harlem, en av eierne i Harlem Solutions AS i en pressemelding fra Volvo.

De 13 nye bilene er hovedsakelig Volvo FH 500 og FH 540, alle med I-Shift Dual Clutch og de skal leveres i oktober og november. Innen året er omme har det nystartede firmaet en flåte på 23 Volvo lastebiler, en formidabel utvikling på få måneder.

- De skal inn i kjøring innen matvarer og medisiner, som er våre største satsingsområder, forteller Harlem.

Egen kombinasjon

Når det gjelder Harlems Volvo Ocean Race-bil, så har de valgt å kombinere designet med sin egen hvitfarge, noe som er fullt mulig for alle. Bilen de har valgt, er en Volvo FH 500 6x2 trekkvogn med I-Shift Dual Clutch og påbygg fra FJ. Alle bilene til Harlem Solutions er solgt av Kim Christensen, Volvo Truck Center Oslo.

Mange kjenner kanskje Dag Harlem fra Harlem Transport i Rakkestad. Etter at Postnord kjøpte Harlem Transport for noen år tilbake, fortsatte Dag der en periode, men startet etterhvert altså Harlem Solution.

Vi besøkte hans far, Dagfinn Harlem, for noen år tilbake. Les mer om en av landets mest kjente "doldis" i denne artikkelen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078