Påbygg fra Wiks AS på Renault

Har inngått en avtale med forhandleren Volvo Truck Center

Wiks AS har inngått avtale med Volvo Truck Center om leveranse av påbygg til Renaults lettere lastebiler. Her et eksempel på noe av det de kan levere.
Wiks AS har inngått avtale med Volvo Truck Center om leveranse av påbygg til Renaults lettere lastebiler. Her et eksempel på noe av det de kan levere.
Publisert Oppdatert

Påbyggeren Wiks AS i Fredrikstad har, ifølge en pressemelding, hatt stor suksess med Wiks hjulbrakker. I første rekke har dette vært rettet mot bygg- og anleggsbransjen. Wiks AS har nylig blitt antatt som leverandør av påbygg til Volvo Truck Center. Fokuset vil  ligge på plan-, tipp- og skappåbygg til Renault Master og Renault D distribusjonskjøretøy opp til 7,5 tonn totalvekt.

I pressemeldingen står det å lese at Wiks ser et stort potensiale i samarbeidet med Volvo- og Renault-forhandleren. Det skal bygges opp en standardportefølje av påbygg rettet mot volumløsningene. Wiks lover også å ha et fleksibelt opplegg for kundetilpasning av løsninger. Wiks leverandør har en meget kompetent konstruksjonsavdeling med stor kapasitet og en meget moderne produksjonsutrustning til fabrikasjon av påbyggene, står det videre.

Dette innebærer at de vil kunne levere kombinerte løsninger med påbygg og tilhenger harmonisert med hverandre, for optimal kapasitetsutnyttelse. Eksempelvis planpåbygg og tilpasset tilhenger med kapell og skappåbygg og tilpasset skaphenger i samme utførelse.

Volvo Truck Center har allerede solgt den første Renault Master med 4x4 og Wiks tipp-påbygg til Fjellregionen Interkommunale Avfallsselskap AS i Tolga.

Volvo Truck Center er eid av Volvo Norge, og er forhandler av Volvo-produkter i Oslo, Akershus, Buskerud og Oppland.