Sjåføren har vedtatt boten

Sjåføren i Bring-systemet som forleden ble stanset med enorme brudd på kjøre- og hviletiden har vedtatt boten.

Mange vil kanskje føle at en bot på 15.000 er i laveste laget for overtredelser som denne sjåføren ble bøtelagt for. Årsaken er trolig at politiet har sett på nivået i sjåførens hjemland - i dette tilfellet Slovakia. Det skal også svært grove brudd til for å miste førerretten for ett år. Ofte er det 2,3 eller 6 måneder.
Mange vil kanskje føle at en bot på 15.000 er i laveste laget for overtredelser som denne sjåføren ble bøtelagt for. Årsaken er trolig at politiet har sett på nivået i sjåførens hjemland - i dette tilfellet Slovakia. Det skal også svært grove brudd til for å miste førerretten for ett år. Ofte er det 2,3 eller 6 måneder. Foto: Tipser
Sist oppdatert

Det er politiet i Odda som overfor tungt.no kan fortelle at den slovakiske sjåføren som kjørte for en transportør i Bring-systemet og som ble stanset med enorme brudd på kjøre- og hviletid har vedtatt boten.

Boten lyder på 15000 kroner samt at han har mistet føreretten for kjøring i Norge i ett år.

Saken om "Bring-brødrene" som har kjørt kabotasje i Norge i en årrekke har nådd mange på sosiale medier. Mange mener også at flere enn sjåføren bør kunne straffes i slike saker.

Torsdag kveld ble det tv-innslag om saken i TV2-nyhetene.

Denne saken ble første gang publisert 17/12 2015, og sist oppdatert 06/04 2017